Evet İçin Yola Çıkan "Cine Tır" Gaziantep'e Ulaştı - Son Dakika
Genel

Evet İçin Yola Çıkan "Cine Tır" Gaziantep'e Ulaştı

Evet için yola çıkan "Cine Tır" Gaziantep'e ulaştı Güneydoğu turundaki tır, Diyarbakır, Bingöl, muş ve Şanlıurfa'dan sonra Gaziantep'e ulaştı Tır içerisindeki sinemada, yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ve anayasa görsel olarak anlatılıyorGAZİANTEP - Türkiye Gençlik Teşkilatı tarafından...

08.03.2017 15:43

Evet için yola çıkan "Cine Tır" Gaziantep'e ulaştı

Güneydoğu turundaki tır, Diyarbakır, Bingöl, muş ve Şanlıurfa'dan sonra Gaziantep'e ulaştı

Tır içerisindeki sinemada, yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ve anayasa görsel olarak anlatılıyor

GAZİANTEP - Türkiye Gençlik Teşkilatı tarafından içerisinde sineme bulunan tır oluşturuldu. İl il gezen Tır'da Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ve Yeni Anayasa videolu olarak anlatılıyor.

"Cumhurbaşkanlığı Sistemine 'evet' diyor, millet devlet oluyor" sloganıyla yola çıkan sinevizyon tırı, Güneydoğu turunda Diyarbakır, Bingöl, Muş ve Şanlıurfa'dan sonra Gaziantep'e ulaştı. İçerisinde mini sinema olan tırda, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, yeni anayasa konularının yanı sıra neden evet denilmesi gerektiği de görsel olarak anlatılıyor. Türkiye genelinde referanduma evet çalışması başlattıklarının altını çizen Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz, "Türkiye Gençlik Teşkilatının Genel Başkanımız Hakan Polat'ın projeleri doğrultusunda Türkiye genelinde referandum çalışmasını başlattık. Bundan sonra bütün illeri tek tek dolaşıp Cumhurbaşkanımıza referanduma Evet için destek vereceğimize söz veriyoruz" dedi.

Türkiye Gençlik Teşkilatı Gaziantep İl Başkanı İsmet Ayaz ise, "81 ilde yapılanmış olan Türkiye Gençlik Teşkilatımızın Diyarbakır'dan başlayan sinema Tır'ımızın ve içindeki görsel evet sinevizyonunu içeren Tır sinemamız, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Şanlıurfa ve bugünde Gaziantep'e geldi. Bundan sonra Akdeniz'e gideceğiz. Gaziantep İl başkanlığı olarak evet kampanyasına bir nebze katkımız olursa ne mutlu bize. Tır sinemamızın içinde neden Evet dememiz gerektiği sinevizyon ile anlatılıyor. İnşallah bunu Gazianteplilere duyuracağız" diye konuştu.

Evet İçin Yola Çıkan "Cine Tır" Gaziantep\'e Ulaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Evet İçin Yola Çıkan 'Cine Tır' Gaziantep'e Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement