Feyzioğlu, Zonguldak'ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Genel

Feyzioğlu, Zonguldak'ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Feyzioğlu, Zonguldak'ta vatandaşlarla bir araya geldi Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu: "16 Nisan günü Türk Milleti'nin bayramı vardır"ZONGULDAK - Zonguldak'ta düzenlenen "Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz" isimli söyleşide konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin...

28.02.2017 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feyzioğlu, Zonguldak'ta vatandaşlarla bir araya geldi

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu:

"16 Nisan günü Türk Milleti'nin bayramı vardır"

ZONGULDAK - Zonguldak'ta düzenlenen "Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz" isimli söyleşide konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, "16 Nisan günü Türk Milleti'nin bayramı vardır" diye konuştu.

Genel Maden İşçileri Sendikası Şemsi Denizer Toplantı Salonu'nda "Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz" isimli söyleşi düzenlendi. Söyleşiye Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Süheyl Batum ile Psikiyatri Uzmanı Doktor Semih Dikkatli de katıldı.

Emeğin başkenti Zonguldak'ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Metin Feyzioğlu, "Birşeyleri bu millet yapmaya başladı. Bu millet birlikte yapıyor. Hep beraber yapıyoruz. 16 Nisan'da işçinin, emekçinin, memurun, emeklinin, öğretmenin, öğrencinin, gencin, kadının, çocuğun, Türk Milleti'nin bayramı vardır. Bu bir siyasi parti toplantısı değil. Bu bir siyasi parti çalışması asla değil. Öyle olsaydı zaten biz burada olmazdık. Ben bir siyasi parti adına gelmedim. Türkiye bugün olduğu durumdan çok daha güvenli, çok daha huzurlu, refah içinde emeğin hakkının ödendiği, adaletin, eşitliğin sağlandığı, hakça bölüşümün sağlandığı, üretimin olduğu, özgür bir ülke haline gelsin. Tek gayemiz budur. Bu anayasa değişikliğinin biz gelmesini istemedik. Gelmemesi için uğraştık. Geri çekilmesini talep ettik. Ama madem ki geldi, o zaman bunun hayrını yaşamamız lazım. Bunun hayrı şu, her siyasi partiden her siyasi düşünceden her sınıftan on milyonlarca insan birbirlerine daha önce biraz daha yabancıyken şimdi aynı milli gaye uğruna kol kola mücadele etmenin gururunu, mutluluğunu ve umudunu yaşıyor. Ben size derdimizi söyleyeyim. Biz size bir taleple geldik. Bu talebimiz çocuklarımızın ve kendi çocuklarınızın kahramanı olmanızı istemek. Benim çocuklarım benim evlatlarımı, kendi evlatlarınızın kahramanı olacaksınız gün bugündür. Herkes her vatandaş, Cumhuriyet devrimiyle vatandaşlık statüsünü, vatandaşlık makamını kazanmış her birey kahraman olmak için önüne gelmiş olan bu eşsiz fırsattan yararlanmalıdır. 16 Nisan'da da düğünümüz, bayramımız var" diye konuştu.

Salonda "Burhan Kuzu" esprisi

Süheyl Batum'u anayasa hukukçusu olarak tanıtan Feyzioğlu, "Süheyl Batum'u herkes tanır. Özellikleri çok. Türkiye'nin en iyi anayasa hukukçularından birisidir. Dünyada tanınıyor. Anayasa hukukunu çok iyi bilebilirsiniz. Belki Süheyl Batum'dan daha iyi bilen vardır. Belki vardır ben görmedim ama teorik olarak olabilir" dedi. Bu sırada salonda bulunan vatandaşlardan bazılarının "Burhan Kuzu var" demesi üzerine salonda gülüşmeler yaşandı. Bunun üzerine Feyzioğlu şu yanıtı verdi:

"Hayır Burhan bey değil. O aklımdan geçmedi. Hemşerimdir, çok severim Burhan hocayı. Ama aklımdan o geçmedi. Hakikaten kendisini severim. Hemşerimdir. 17 Nisan günü seçim olsun isteyen istediği partiye oy verir. Ama 16 Nisan günü tapuyu verecek miyiz vermeyecek miyiz diye soruldu mu ki söylediğimiz tapuyu vermeyeceğiz."

Feyzioğlu, Zonguldak\'ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Feyzioğlu, Zonguldak'ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement