Milli Savunma Bakanı Akar, Libya Savunma Bakanı Namroush ile görüştüBakan Akar: "Libya... - Son Dakika
Genel

Milli Savunma Bakanı Akar, Libya Savunma Bakanı Namroush ile görüştüBakan Akar: "Libya...

- Milli Savunma Bakanı Akar, Libya Savunma Bakanı Namroush ile görüştü Bakan Akar: "Libya Libyalılarındır" Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Libya Savunma Bakanı Selahaddin Namroush ile görüştü.

01.09.2020 17:51  Güncelleme: 17:57

- Milli Savunma Bakanı Akar, Libya Savunma Bakanı Namroush ile görüştü

Bakan Akar: "Libya Libyalılarındır"

ANKARA - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Libya Savunma Bakanı Selahaddin Namroush ile görüştü. Barış ve kalıcı istikrarı sağlamak maksadıyla Birleşmiş Milletler tarafından tanınan Libya'daki meşru hükümetin yanında olduklarını ifade eden Bakan Akar, "Libya Libyalılarındır" dedi.

Bakan Akar, Milli Savunma Bakanlığında askeri törenle karşıladığı Namroush ile birlikte heyetlerarası görüşmeye de başkanlık etti. Görüşmelerde Bakan Akar, Türkiye'nin 500 yıllık ortak geçmişi, dostluğu, kardeşliği ve kültür bağlarının bulunduğu Libyalı kardeşlerine askeri ve güvenlik alanlarındaki eğitim ve danışma faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

"Libya Libyalılarındır"

Barış ve kalıcı istikrarı sağlamak maksadıyla Birleşmiş Milletler tarafından tanınan Libya'daki meşru hükümetin yanında olduklarını ifade eden Bakan Akar, "Libya Libyalılarındır" diyerek, Türkiye'nin, toprak bütünlüğü ve siyasi birliği sağlanmış, Libyalılar tarafından sahiplenilmiş, Libyalıların tamamını kucaklayan bağımsız ve egemen bir Libya'yı desteklediğini belirtti.

Görüşmelere, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de katıldı.

Milli Savunma Bakanı Akar, Libya Savunma Bakanı Namroush ile görüştüBakan Akar: "Libya...
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Milli Savunma Bakanı Akar, Libya Savunma Bakanı Namroush ile görüştüBakan Akar: 'Libya... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement