MÜSİAD İzmir Başkanı Saygılı'dan İzmirli iş adamlarının stantlarına anlamlı ziyaret - Son Dakika
Genel

MÜSİAD İzmir Başkanı Saygılı'dan İzmirli iş adamlarının stantlarına anlamlı ziyaret

MÜSİAD İzmir Başkanı Saygılı'dan İzmirli iş adamlarının stantlarına anlamlı ziyaretİSTANBUL Bu yıl 19'uncusu düzenlenen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği EXPO Ticaret Fuarı'na katılan MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, fuara katılan firmaları ve yetkililerini ziyaret etti.

03.11.2022 15:31  Güncelleme: 15:37

MÜSİAD İzmir Başkanı Saygılı'dan İzmirli iş adamlarının stantlarına anlamlı ziyaret

İSTANBUL Bu yıl 19'uncusu düzenlenen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği EXPO Ticaret Fuarı'na katılan MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, fuara katılan firmaları ve yetkililerini ziyaret etti.

TÜYAP Fuar Merkezi'nde bu yıl 19'uncu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği EXPO Ticaret Fuarı düzenleniyor. Fuara İzmir'den ise 14 firma stant açarak yerini aldı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İzmir Başkanı Bilal Saygılı'da fuara katılan İzmirli firmaları ve yetkililerini ziyaret etti. Stantları dolaşan Saygılı, düzenlenen fuarın önemine dikkat çekerek iş dünyası açısından da faydalı olacağını ifade etti. Bir dizi toplantı ve temaslarda da bulunan Saygılı, yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 500'ün üstünde katılımcımız var 100 binin üstünde de yurtiçi ve yurtdışından 124 ülkeden misafirlerimiz gelecek. Fuarın en güzel yanı ilk defa yapılan sektör eşleştirmeler. Sektör eşleştirmeler o kadar önemlidir ki siz birçok insanı bir araya getirip de kimle ne görüşmesi yapması gerektiğini hangi faaliyet alanlarında ihtisaşlaşmış olmaları gerektiğini görüştürmezseniz o çalışma boşa gider emekler boşa gider. Bu çalışmada çok kaliteli bir eşleştirme çalışması yapıldı. Yarın öğleden sonra yaklaşık 124 ülkedeki alım heyetleri ile bizim şu andaki kurucu üyelerimizin tamamı görüşmeler yapacaklar. MÜSİAD'ın mottosu her zaman ihracat yapan üretim yapan istihdam sağlayan yatırım yapan bir anlayıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın bakış açısıyla her zaman bu düsturla gitmekteyiz. Bu düsturla gittiğimiz içinde önümüz açık yolumuz ferah oluyor. İlk fuarımızı 1993 yılında İzmir'de yapmıştık. Ben o zaman taze bir MÜSİAD üyesiydim. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda dünyada ve Türkiye'de MÜSİAD'ın ortaya koymuş olduğu o inovatif duruşu ve kardeşlik hukukunun ne kadar güçlü olduğuna hepimiz şahit oluyoruz. Bu bereket kapısının ilelebet daim olacağına hepimiz inanıyoruz" dedi.

MÜSİAD İzmir Başkanı Saygılı\'dan İzmirli iş adamlarının stantlarına anlamlı ziyaret
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel MÜSİAD İzmir Başkanı Saygılı'dan İzmirli iş adamlarının stantlarına anlamlı ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement