Sivas'ta Şehit Savcı Mehmet Kiraz Anısına Futbol Turnuvası - Son Dakika
Genel

Sivas'ta Şehit Savcı Mehmet Kiraz Anısına Futbol Turnuvası

Sivas'ta Şehit Savcı Mehmet Kiraz anısına futbol turnuvasıSİVAS - Sivas'ta Şehit Savcı Mehmet Kiraz anısına ölümünün 2'inci yılı dolayısıyla Adalet Komisyonu Başkanlığınca düzenlenen 'Adalet Futbol Turnuvası' Teknik Direktör Samet Aybaba ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin...

01.04.2017 14:18

Sivas'ta Şehit Savcı Mehmet Kiraz anısına futbol turnuvası

SİVAS - Sivas'ta Şehit Savcı Mehmet Kiraz anısına ölümünün 2'inci yılı dolayısıyla Adalet Komisyonu Başkanlığınca düzenlenen 'Adalet Futbol Turnuvası' Teknik Direktör Samet Aybaba ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya'nın başlama vuruşuyla başladı.

Sivas Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanlığı tarafından İl Özel İdaresi'ne ait halı sahada düzenlenen futbol turnuvasına adliye personelinin oluşturduğu 8 takım katıldı. Turnuvanın açılışına Sivas spor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya ve Sivasspor teknik heyeti katıldı.

Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya turnuvayı yoğun iş temposunda görev yapan tüm yargı çalışanlarına sosyal bir aktivite içerisinde yer almaları için moral ve motivasyon artırmak amacıyla düzenlendiği belirterek,"Spor insan sağlığına yararları elbette yadsınamaz.Yargı çalışanlarımızın sağlıklı bir şekilde spor yapmaları öncülük etmenin yanı sıra personel ilişkilerini güçlendirmek,personelimizin yapılan etkinliklerle yoğun mesai saatlerinde yaşanan stres ve sıkıntılardan kısmen uzaklaşmaları sağlama amacı için düzenledik"dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise,"Futbol birleştirici, barıştırıcıdır. Keyiflidir. Böyle turnuvalarda öncelik kazanırsa insanların sevgisi bir birliğine bağlılığı artar" diye konuştu.

(UY-

Sivas\'ta Şehit Savcı Mehmet Kiraz Anısına Futbol Turnuvası
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Sivas'ta Şehit Savcı Mehmet Kiraz Anısına Futbol Turnuvası - Son Dakika


Advertisement