Yaralı Köpeğin Hayatını Belediye Başkanı Kurtardı - Son Dakika
Genel

Yaralı Köpeğin Hayatını Belediye Başkanı Kurtardı

Yaralı köpeğin hayatını belediye başkanı kurtardıMALATYA - Sokakta yaralı ve bitkin halde ölümü bekleyen köpeğin hayatını Belediye başkanı kurtardı.

14.03.2017 15:16

Yaralı köpeğin hayatını belediye başkanı kurtardı

MALATYA - Sokakta yaralı ve bitkin halde ölümü bekleyen köpeğin hayatını Belediye başkanı kurtardı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın bir programı esnasında tesadüfen gördüğü yaralı köpek tedavi edilerek hayvan bakımevine gönderildi.

Çakır, makam aracıyla Fuzuli Caddesinde ilerlerken yolda oldukça bitkin düşmüş ve yarası olan golden cinsi bir köpek gördü. Aracından inerek yanına gittiği köpeğin yaralı olduğunu gören Çakır, talihsiz hayvana su ve yiyecek verdi. Köpeği bir süre seven başkan, daha sonra Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Veteriner Şube Müdürlüğü'ne haber verdi.

Çevredeki vatandaşlar yaralı köpeğin başında gördükleri hayvan sever başkanı davranışından dolayı tebrik ettiler.

Golden cinsi sahipsiz sokak köpeği Belediye Başkanı Çakır'ın talimatı ile Veteriner Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce teslim alınarak Büyükşehir Belediyesi Geçici Bakımevine götürüldü. Burada köpeğin yarasının tedavi edildiği ve yarasının iyileşmesinin ardından ise kısırlaştırma, aşılama ve işaretleme işlemleri yapılacağı belirtildi.

Bu arada Çakır'ın koruma altına alınan köpeği sahiplen birinin çıkmaması halinde, kendisinin sahiplenebileceğini görevlilere ilettiği öğrenildi.

Yaralı Köpeğin Hayatını Belediye Başkanı Kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Yaralı Köpeğin Hayatını Belediye Başkanı Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement