% 100 Doğal, % 100 Sağlıklı - Son Dakika
Güncel

% 100 Doğal, % 100 Sağlıklı

% 100 Doğal, % 100 Sağlıklı

Türkiye'nin İlk Sertifikalı Ekolojik Meyve Suyu Üreticisi Elite Naturel, İki Yeni Çeşidini Tüketicileriyle Buluşturuyor.

13.08.2010 14:34  Güncelleme: 14:36

Elite Yaban Mersini Organik Meyve Suyu" ve

"Elite Kızılcık Organik Meyve Suyu" doğal lezzetinden ve faydasından hiçbir şey kaybetmeden raflardaki yerini alıyor.

Elite Naturel, organik meyve sularına iki yeni çeşit daha ekleyerek sağlıklı içecek yelpazesini genişletiyor. "Elite Yaban Mersini Organik Meyve Suyu" ve "Elite Kızılcık Organik Meyve Suyu" damak zevkine olduğu kadar sağlığına da düşkün olanların beğenisine sunuluyor.

Elite Naturel Organik Meyve Suları, meyvelerin çekirdekleri ile birlikte sıkılmasından elde ediliyor. Kurutulmuş ya da konsantre edilmiş ürünlerin sulandırılarak çoğaltılmasından oluşmuyor. Elite Naturel Organik Meyve Suları, Türkiye'nin ilk ve tek taze sıkılarak, pastörize edilerek 18 ay raf ömrü kazandırılmış meyve suları olma özelliğini taşıyor. Elite Naturel meyve suları, daha az ısıl işleme maruz kaldığı için meyvenin mineral ve vitamin değerlerinin kaybı minimum oluyor.

Doğal ve güçlü bir antioksidan

Pek çok faydası olduğu bilinen ve sağlık üzerinde olumlu etkileri bulunan yaban mersini, ülkemizde de son yılların gözdesi oldu. Ilıman iklim kuşağına adapte olmuş bir meyve türü olan yaban mersini, botanik olarak gerçek üzümler grubunda yer alıyor. Güçlü bir antioksidan olan yaban mersini, idrar yolu enfeksiyonları, böbrek taşları, katarakt gibi çeşitli şikâyetlerin tedavisinde de yardımcı olarak uzun zamandır kullanılıyor. Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre de kansere karşı önleyici etkisi olan enzimleri aktive etme özelliği bulunuyor. Hem faydalı hem de kendine has bir lezzeti olan yaban mersini Elite Naturel tarafından, doğallığı korunarak tüketicilere organik meyve suyu olarak sunuluyor.

Vücut direncini artırır

Elite Naturel'in ürün çeşitleri arasına eklediği diğer faydalı lezzet ise kızılcık. Mideye kuvvet verdiği, vücut direncini arttırdığı bilinen kızılcığın, bağırsak yaralarına iyi geldiği belirtiliyor. Mide ve bağırsak enfeksiyonlarına karşı koruyan kızılcığın gazı önleyici özelliği de bulunuyor. Bu sağlıklı lezzet de en sağlıklı ambalaj ve tüm doğallığı ile meyve suyu severlere sunuluyor.

Elite Naturel

1975 yılında içecek sektörüne giren firma, 1998'den beri modern teknolojiyle, hijyenik bir ortamda Elite Naturel markasıyla üretim yapıyor. Firma, %100 doğal, katkısız meyve suları ve Elite Naturel Organik markasıyla "organik meyve suları" ve "organik meyve çekirdek ekstraktları" üretiyor. Türkiye'nin dört bir yanından, hormon kullanılmamış özenle seçilmiş meyvelerden sıkılarak elde edilen meyve suları, hiçbir katkı maddesi eklemeden, doğal lezzeti ile sunuluyor. Firma insan sağlığına ve doğal hayata verdiği önemin göstergesi olarak ürünlerinde, sağlıklı cam ambalajı ve alüminyum kapağı tercih ediyor. %100 doğal ve sertifkalı organik nar, üzüm, karadut, elma, armut, ayva, kavun suyu; bebek ve çocuklara yönelik karışık organik meyve suları; otantik gül şerbeti ve meyve çekirdek ekstraktları gibi sıra dışı ürünlerde sağlık ve lezzet bir arada bulunuyor.

Üstün kaliteli ürünler, Elite Naturel ve Organic Life markasıyla; ABD, Kanada, Avustralya, Japonya, İngiltere, Almanya, İsviçre, Avusturya, Dubai, Çin, Kore, Hong Kong ve Kıbrıs pazarlarına da sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel % 100 Doğal, % 100 Sağlıklı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement