12. Perakende Günleri - Son Dakika
Güncel

12. Perakende Günleri

12. Perakende Günleri

12. Perakende Günleri Markafoni ana sponsorluğunda gerçekleşiyor!

27.11.2012 13:58

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni bu yıl da Perakende Günleri'nin ana sponsoru oldu. 28-29 Kasım tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek olan 12. Perakende Günleri'nde Markafoni Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tatari "E-ticarette ortalık toz duman… Rekabet yeni başlıyor!" başlıklı bir konuşma yapacak.

E-ticaret ile perakende sektörünü canlandırmayı misyon edinen Markafoni, sponsorluklarıyla da perakende sektörünü desteklemeye devam ediyor. Her yıl Perakende Günleri ile Perakendeciler Zirvesi'ne sponsor olan Markafoni, bu yıl da Türkiye'deki en büyük iş organizasyonlarından Perakende Günleri'nin ana sponsorluğunu üstlendi.

E-ticaret sektöründe rekabet daha da kızışacak mı?

Perakende sektöründe bilginin paylaşılması, üretilmesi ve farklı görüşlerin buluşması için uluslararası bir platform yaratan Perakende Günleri, bu yıl da konusunda uzman konuşmacıları ağırlıyor. Etkinliğin ikinci gününde 29 Kasım Perşembe günü saat 11:45'te Markafoni Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tatari de "E-ticarette ortalık toz duman… Rekabet yeni başlıyor!" başlıklı bir konuşma yaparak sektöre ilişkin içgörülerini katılımcılarla paylaşacak. Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni sponsorluklarıyla perakendeye olan desteğini sürdürmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 12. Perakende Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement