14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Güncel

14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı

Hatay Sağlık Müdürlüğü, Hatay Tabipler Odası ve sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

14.03.2018 12:22

Hatay Sağlık Müdürlüğü, Hatay Tabipler Odası ve sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından İl Sağlık Müdürü Vekili Ümit Mutlu Tiryaki, Türkiye'de son yıllarda sağlık alanında yapılan çalışmaların ve elde edilen başarıların dünya kamuoyun yer bulduğunu ve modern tesislerle insanlara güzel olanaklar sunulduğunu kaydetti.

Vatandaşların bugünkü sağlık hizmeti alımında çok fazla seçeneğe sahip olduğunu söyleyen Tiryaki, şöyle konuştu:

"Sağlık hizmet sunumunda en önemli etken elbette biz sağlık çalışanlarıdır. Bir canı, bütün insanları kurtarmak kabul eden anlayışın sahipleri olarak gece gündüz insanlarımıza hizmet ediyoruz. Sağlık çalışanı olmanın mesaisi olmayacağını biliyor, büyük bir fedakarlık ve adanmışlıkla mesleğimizi icra ediyoruz. İnsanlarımız için en kaliteli ve en güzel sağlık hizmetini sunmak için çalışıyoruz. İlimizde kamu, üniversite ve özelde çalışan yaklaşık 15 bin kişilik büyük bir aileyiz ve tek kaygımız insan sağlığıdır. Bizler mesleklerimizin yaşam biçimimiz olacağını bilerek zorluklarını göze alarak yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz."

Törende Tiryaki, sağlık çalışanlarına karanfil verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement