15 Haziran'da Yaz Okulları Açılıyor - Son Dakika
Güncel

15 Haziran'da Yaz Okulları Açılıyor

15 Haziran\'da Yaz Okulları Açılıyor

Gaziantep 12 Dev Adam Basketbol Okulları 15 Haziran'da yaz okulları çalışmalarına başlıyor.

29.05.2012 15:28

Türkiye Basketbol Federasyonu ve GSGM işbirliği ile Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen ''12 Dev Adam Basketbol Okulları''Gaziantep İlimizde 6-14 yaş arasındaki Kız –Erkek öğrencilere yönelik Yaz Okulu basketbol kurslarına 15 Haziran 2012 tarihi itibariyle başlıyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu ve GSGM işbirliğiyle Garanti Bankası sponsorluğunda Haziran 2002 tarihinden itibaren Türkiye genelinde hayata geçirilen ''12 Dev Adam Basketbol Okulları Projesi'' 65 İl/İlçe de sayısı her geçen gün artan 40.000 'i aşkın üyeden oluşan bu dev aileye 7 Nisan 2012 tarihinde Gaziantep İlimizde katılma olanağı bulmuştur.

Yılın 12 ayı basketbol okulları çalışmalarını gerçekleştirecek olan 12 Dev Adam Basketbol Okulları yaz tatili süresince hafta da 3 gün şeklinde Kamil Ocak Spor Salonu ve Ülgan Konukoğlu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda Yaz Okulları olarak basketbol çalışmalarına devam edecektir.

Gaziantep 12 dev adam basketbol okulları Şube Sorumlusu Pınar KIZIL ''İlimizde 7 Nisan 2012 tarihinde Şubesini açmış olduğumuz 12 Dev Adam Basketbol Okulları açıldığı günden itibaren velilerimiz tarafından yoğun bir ilgi görmüştür. Gaziantep 12 DABO olarak yaz dönemi basketbol çalışmalarımızda 6-14 yaş arasındaki çocuklarımız yaş kategorilerine göre ayrılacak olup, 25 kişilik gruplar halinde 12 DABO standartlarına uygun şekilde aynı tempo ile yaz tatili süresince basketbol eğitim kurslarımıza ve diğer etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. 12 Dev Adam Basketbol Okullarında Basketbol Yaz Okulları dönemi kayıtları başlamış olup çocuklarımızın yaz tatilini spor yaparak değerlendirmesini isteyen velilerimizin 0 507 4362016 nolu telefondan detaylı bilgi ve gerekli şartları öğrenilebilmeleri mümkündür.''dedi.

Gaziantep 12 DABO Sorumlusu Pınar KIZIL '' Gaziantep İlimizde 12 DABO şubesinin açılması olanağını bize sunan başta Türkiye Basketbol Federasyonu 12 DABO Direktörü Sayın Samer ŞENBAYRAK,Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlumuz Sayın Çetin YILDIZ başta olmak üzere , ilimizde spor salonu olanağını bize sunan ve desteklerini bizden hiç esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Yahya ŞAHAN'a ,Ülgan Konukoğlu Lisesi Okul Müdürümüz Sayın Ziya DEMİR'e ve kış dönemi boyunca 12 DABO yolunda bizlerle beraber yürüyen tüm veli ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum ''dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 15 Haziran'da Yaz Okulları Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement