15 Temmuz Şehidi Aytekin Kuru kabri başında anıldı - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Şehidi Aytekin Kuru kabri başında anıldı

15 Temmuz Fetullahçı Terör örgütü tarafından hain darbe girişimi sırasında bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Aytekin Kuru, memleketi Adana'nın Kozan ilçesinde mezarı başında anıldı. Anma törenine AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve teşkilatı da katıldı. Şehit ailesi, acılarının hala taze olduğunu belirterek tüm şehitleri rahmetle andıklarını ifade etti. Törenin ardından 15 Temmuz Gazisi Oğuzhan Konuralp ziyaret edilerek Türkiye'nin birlik ve bütünlüğü için temennilerde bulunuldu.

12.07.2023 18:07  Güncelleme: 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz Şehidi Aytekin Kuru kabri başında anıldı

ADANA - 15 Temmuz Fetullahçı Terör örgütü tarafından hain darbe girişimi sırasında Özel Harekat şube müdürlüğünde bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Aytekin Kuru memleketi Adana'nın Kozan ilçesinde mezarı başında anıldı.

15 Temmuz gecesi Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması üyeleri tarafından uçaklarla bombalı saldırıda şehit edilen polis memuru Aytekin Kuru, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve teşkilatının katılımıyla Kozan'daki Pekmezci Mahallesi'nde bulunan kabri başında anıldı. Şehit babası Süleyman Kuru acılarının dün gibi taze olduğunu ifade ederek tüm şehitleri rahmetle andıklarını kaydetti.

Şehit ailesinin evinde okunan Kur'an tilavetinin ardından 15 Temmuz Gazisi Oğuzhan Konuralp ziyaret edilerek Türkiye'nin birlik ve bütünlüğü için temennilerde bulunuldu.

15 Temmuz Şehidi Aytekin Kuru kabri başında anıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Şehidi Aytekin Kuru kabri başında anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement