18'inci Dosso Dossi Fashion Show'a Doğru - Son Dakika
Güncel

18'inci Dosso Dossi Fashion Show'a Doğru

18\'inci Dosso Dossi Fashion Show\'a Doğru

Türkiye'nin en büyük moda organizasyonlarından 18. Dosso Dossi Fashion Show, Rus manken Irina Shayk'ın katılımıyla gerçekleşecek.

04.06.2014 15:04  Güncelleme: 15:20

Türkiye'nin en büyük moda organizasyonlarından 18. Dosso Dossi Fashion Show, Antalya'da dünyaca ünlü Rus manken Irina Shayk'ın katılımıyla gerçekleşecek. Shayk'ın podyuma çıkacağı defile alanı Moda Değirmeni konseptiyle hazırlandı. 14 bin metrekare alanda, sonbahar kış kreasyonundan 800 kıyafet sergilenecek.

Dünyanın sayılı moda organizasyonları arasında yer alan Dosso Dossi Fashion Show, Adriana Lima, Erin Heatherton, Isabeli Fontana ve Miranda Kerr'dan sonra şimdi Ruslar'ın dünyaca ünlü top modeli Irina Shayk'ı ağırlayacak. 6 Haziran'da çıkacağı defilede Velvet, Delfin ve Stefano markalarına ait 3 kıyafetin yanı sıra çok özel bir tasarım ürün olan ve Roberto Bravo firması tarafından tasarlanan Global Warming kolyesini sunacak olan Irina Shayk'a yerli ve yabancı 50 manken eşlik edecek.

MODA DEĞİRMENİ

Defile alanını, sergilenecek olan sonbahar-kış kreasyonlarıyla özdeşleştiren Dosso Dossi Fashion Show yetkilileri, Moda Değirmeni adını verdikleri çok özel bir sahne tasarladı.

Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Irına Shayk'ın podyuma çıkacağı defile alanında gazetecilere açıklama yaptı. Eraslan, bu yıl 18'inci organizasyonlarını düzenlediklerini belirterek, konseptin moda değirmeni olduğunu söyledi.

Firmaların birbirinden çeşit kreasyonlarını değirmende harmanlayıp, görücüye çıkaracağını ifade eden Eraslan, "Yurt dışından gelen alıcılarda bu ürünleri beğenip mağazalarında değerlendirecekler" dedi.

IRAK İLK KEZ KATILIYOR

Dosso Dossi'nin her yıl kendini geliştirdiğini kaydeden Eraslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "30 ülkeden katılımcı var. Bu yıl ilk defa Irak'tan müşteri ağırlıyoruz. Ülke ve şehir sayısı zamanla daha da büyüyecek. Bu Türkiye ihracatı ve ekonomisine ciddi katkı sağlayacaktır."

IRİNA SHAYK DAMGASI

Dosso Dossi'nin önceki yıllarda birbirinden ünlü Erin Heatherton, Adriana Lima, Miranda Keer gibi mankenleri getirdiğini dile getiren Eraslan, sözlerine şöyle devam etti: "Bu yıl Irina Shayk podyuma çıkacak. Bu ünlü isimlerin ülkemize katkısı olduğu gibi bizim moda endüstrisinin başka ülkelerde büyümesini, tanınmasını sağlayan önemli bir iş. Yaptığımız her defilede ünlü isimleri getirmeye devam edeceğiz"

IRİNA SHAYK'A PODYUMDA DEMET AKALIN EŞLİK EDECEK

Irina Shayk'ın Türkiye'ye bir kaç kez geldiğini hatırlatan Eraslan, şunları söyledi: "Türkiye'yi çok iyi bilen bir kişi. Birçok defileye katılmış. Teklifimizi hemen kabul etti. Performansıyla katılımcıların hoşuna gidecektir. Irina Shayk için firmalarımız 4 kıyafet hazırladı. Sahne şovuna Demet Akalın eşlik edecek."

SONBAHAR KIŞ KREASYONU

Defilelere küçük küçük başladıklarını hatırlatan Eraslan, şöyle konuştu: "Yapılan şovların büyümesiyle Antalya moda kenti olma yolunda büyük adımlar attı. Antalya'nın turizmin dışında Dosso Dossi faaliyetleri içerisinde moda kenti olma yolunda bir adımı var. Bu sezonun sonbahar kış kreasyonlarının tanıtıldığı ilk yer Antalya olacak. Moda sadece Milano, Londra, New York çerçevesinde değil bundan sonra da Antalya'da da sesini duyuracak."

DOSSO DOSSI FASHION SHOW HAKKINDA

İşadamı Hikmet Eraslan tarafından geliştirilen ve 'özgün bir iş fikri' olarak Yargıtay tarafından da onaylanan Dosso Dossi Fashion Show, iş tatili konsepti altında yılda iki kez Ocak ve Haziran aylarında düzenleniyor. Dosso Dossi Fashion Show, 2005 yılında 11 firma ve 45 alıcının katılımı ile başladı. Bu yıl 18. organizasyonunda 150 firma ve 5 bin alıcı rakamına ulaşan etkinlik, Laleli, Merter, Osmanbey ve Çağlayan ağırlıklı olmak üzere tekstil üreticileriyle, tekstil alıcılarını Antalya Expo Center'de düzenlenen fuar alanında bir araya getiriyor. Etkinlik sırasında Rusya ağırlıklı olmak üzere 30 ülkeden ve 200 farklı şehirden tekstil alıcıları geliyor. 11 Haziran'da sona erecek şov kapsamında 500 mankenin görev alacağı 50 defile düzenlenecek. Tekstil alıcıları, beraberlerinde aileleriyle birlikte geldikleri Antalya'da hem alışveriş hem de tatil yapma imkanı bulacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 18'inci Dosso Dossi Fashion Show'a Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement