2. İzmir Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Günü - Son Dakika
Güncel

2. İzmir Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Günü

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı'nın çocuk ve gençlik okuma kültürünü zenginleştirmeye yönelik etkinliği "Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Günü" 27 Şubat günü Ekonomi Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek

25.02.2016 10:35

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün izni ile gerçekleşen organizasyon saat 9:00 da başlayacak ve akşam 16:30 a kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

2. İzmir Çocuk ve Gençlik Edebiyat Günü'nün konukları arasında aynı zamanda Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Eğitim Komisyonunda Yaratıcı Kurul Başkanlığı yapan Y. Bekir Yurdakul, Ayfer Gürdal, Şafak Pala, Prof. Dr. Doğan Günay ve mini foruma moderatörlük yapacak Müge İplikçi'yi sayabiliriz. "Öykü Tiyatrosu' nun sahnelediği Aziz Nesin' nin hikayesi "Şimdiki Çocuklar Harika" oyunu aynı gün etkinlik programı içinde yer alıyor.

İzmir ilinde çocuk ve gençlik okuma kültürünü zenginleştirmeye yönelik verimli bir çalışma gerçekleştirerek; çocuk ve gençlerimizde edebiyat hevesi yaratmak, doğru kitap seçebilme yetisini geliştirmek ve yaşamsal bir alışkanlık olarak okumanın önemini benimsetmek konularında öğrencilere önderlik yapabilmeleri için öğretmenlerimize olanak hazırlamak ve destek olmak için gerçekleştirilen 2. İzmir Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Günü alanında bir ilktir.

Ekonomi Üniversitesi'nin ev sahipliğinde hedefinde öğretmen ve ebeveynlerin yer aldığı ilimize çok yakışan bu etkinlik ile ilgili detaylı bilgiyi EÇEV Merkez'in 0 232 4259797 numaralı telefonundan öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2. İzmir Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement