2. Ordu Komutanı'ndan Şehit Pilotun Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

2. Ordu Komutanı'ndan Şehit Pilotun Evine Taziye Ziyareti

2. Ordu Komutanı\'ndan Şehit Pilotun Evine Taziye Ziyareti

Malatya 2.Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük eşi Saliha Sibel Yörük ile birlikte Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

04.07.2012 20:38

Malatya 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük eşi Saliha Sibel Yörük ile birlikte Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Beraberinde askeri yetkililerle Fahri Kayahan Bulvarında bulunan baba evine gelen Orgeneral Yörük, burada anne Zennure Ertan'a başsağlığı mesajlarını ilettiler. Bu sırada Orgeneral Yörük'ün baba Ali Ertan'ı sorması üzerine bir yakını, 'kimseyle görüşmek istemiyor kimse gelmesinö dediği duyuldu.

Taziye evinde bulunan aile bireyleri ile görüşen 2.Ordu Komutanı ve beraberindekiler daha sonra hastanede tedavi altında bulunan baba Ali Ertan ile Gökhan Ertan'ın eşi Nihal Ertan'ı ziyarete gitti. Şehit pilotun eşi 7 aylık hamile Nihal Ertan'on kontol amaçlı Beydağı Devlet Hastanesi'nde müşahede altında tutulduğu bildirildi.

Acı haberin duyulmasıyla birlikte çok sayıda kişi şehit pilot yüzbaşının evine akın etti. Başta Vali Ulvi Saran ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere çok sayıda yetkili eve gelerek taziye ziyaretlerin de bulundular.

Öte yandan Şehit Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2. Ordu Komutanı'ndan Şehit Pilotun Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika


Advertisement