23 Nisan'da Çocuklar Yıldızlara Dokunacak! - Son Dakika
Güncel

23 Nisan'da Çocuklar Yıldızlara Dokunacak!

23 Nisan\'da Çocuklar Yıldızlara Dokunacak!

Madame Tussauds, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar yıldızlara dokunabilsin diye avantajlı bilet fiyatı imkanı sunuyor.

12.04.2017 15:48

İstiklal Caddesi üzerinde yer alan Grand Pera binasının ilk iki katında 2 bin metrekarelik bir alanda ziyaretçilerini ağırlayan Madame Tussauds İstanbul'da 22-23 ve 24 Nisan tarihlerinde çocukların keyifli zaman geçirmesi ve yıldızların dünyasını keşfetmesi için çocuk bileti sadece 23 TL.

Madame Tussauds İstanbul'da tarih, kültür sanat, bilim, spor ve eğlence alanlarında 55 ünlü yerli ve uluslararası ünlü ismin balmumu figürleri bulunuyor. Figürler arasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, çocukların sevgilisi Justin Bieber, Kıvanç Tatlıtuğ ve Arda Turan'ın dışında Mevlana, Zeki Müren, Barış Manço, Angelina Jolie, Brad Pitt, Beren Saat, David Beckham, Einstein ve Messi gibi birbirinden ünlü isimler de yer alıyor. Her bir yıldızın karakterine uygun bir konsept içinde sergilendiği Madame Tussauds İstanbul ziyaretçilerine interaktif ve eşsiz bir eğlence sunuyor. Çocuklar Madame Tussauds İstanbul'da yıldızların birebir figürlerini yakından görüp, onlara dokunup, sarılabilecekleri keyifli bir zaman geçirebilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 23 Nisan'da Çocuklar Yıldızlara Dokunacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement