24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

24 Kasım Öğretmenler Günü\'ne Doğru

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, İl Başkan Yardımcısı Murat Özcan ve beraberindeki heyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Elbruz Bilge Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Meserret İnel İlkokulu Okulu ve Behiç Aydın İlkokulunu...

23.11.2016 17:01

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, İl Başkan Yardımcısı Murat Özcan ve beraberindeki heyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Elbruz Bilge Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Meserret İnel İlkokulu Okulu ve Behiç Aydın İlkokulunu ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, ziyaretlerde konuşan Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan, geleceğin teminatı olan çocukları yetiştiren değerli öğretmenlerin bu özel günlerinde yanlarında olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

İnsan yetiştirmenin aynı zamanda bir medeniyeti ve kültürü en baştan inşa etmek olduğunu belirten Doğan, şunları kaydetti:

"İlk emri 'oku' olan bir medeniyetin mensupları olarak okumayı, öğrenmeyi ve bilinçli bireyler yetiştirmeyi kendimize ilke edinen bir toplumuz. Bu anlamda saygınlığı en yüksek mesleklerden biri olan öğretmenliğin üreten, geleceğe yön veren ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirmesi bakımından önemi tartışılamaz. AK Parti hükümeti olarak eğitime önem veriyor ve bu anlamda kapsamlı ve köklü yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'Başöğretmenlik' unvanının verildiği bu anlamlı günde kutsal görevlerini aşkla ve sevgiyle yerine getiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement