25 Bin Öğrenci İçin Tam Kadro - Son Dakika
Güncel

25 Bin Öğrenci İçin Tam Kadro

25 Bin Öğrenci İçin Tam Kadro

Esenler Belediyesi'ne bağlı 7 bilgi evi ve gençlik merkezinden müdür ve öğretmenler, verimli bir eğitim öğretim yılı için yapılacakları konuştu.

22.09.2016 16:25  Güncelleme: 16:26

2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Esenler Belediyesi'ne bağlı 7 bilgi evi ve gençlik merkezindeki öğrenciler de derslere başladı. Öğrencilerin verimli bir eğitimden geçmesi için yeni dönemde hayata geçecek projeler ve hedefler, bilgi evleri ve gençlik merkezi müdür ve öğretmenlerinin katıldığı toplantıda konuşuldu. Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, öğretmenleri yeni eğitim yılında yapılacaklar hakkında bilgilendirdi ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

130 ÖĞRENCİMİZ ÜNİVERSİTELİ OLDU

İdeal öğretmenin nasıl olması gerektiğinden bahseden Cemal Bolat, "Dersi öğrenciye sevdiren, öğretmendir. Öncelikle siz mesleğinizi seveceksiniz, öğrencileri teşvik edeceksiniz, rehberlik edip öğrencilerin öğrenme ihtiyaçlarını hissetmelerine yardımcı olacaksınız. Her işte olduğu gibi öğretmenlikte de ihlaslı ve samimi olmak çok önemlidir" diye konuştu. Yeni dönemde öğrencilerin kişisel gelişimlerinin takibine yoğunlaşacaklarını açıklayan Bolat, bu yıl da mihmandar gençler yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi. Esen Akademi'de yüzde 85 başarı yakaladıklarını kaydeden Bolat, burada eğitim gören 130 gencin üniversite hayallerine kavuştuğunu aktardı. Toplantının sonunda Bolat, öğretmenlerin sorularını cevapladı.

25 bin öğrenciye eğitim verilmesinin hedeflendiği bilgi evlerine kayıtlar devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 25 Bin Öğrenci İçin Tam Kadro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement