29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor

Kocaeli'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü kutlamaları, çelenk sunma töreniyle başladı.

28.10.2018 15:12

Kocaeli'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü kutlamaları, çelenk sunma töreniyle başladı.

Kocaeli'de, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İzmit Belediyesi Kültür Tepesi'ndeki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Törende, anıta çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Haydar Akar, Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Vali Yardımcıları Dursun Balaban, Ahmet Büyükçelik ve Suat Yıldız, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, şehit ve gazi yakınları, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gölcük

Gölcük ilçesindeki tören Anıtpark'ta yapıldı.

Törende, Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, İlçe Milli eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, siyasi partilerin temsilcileri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar da katıldı.

Karamürsel

Karamürsel ilçesinde, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle başladı.

Törende, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Sadık Eroğlu'nun Atatürk Anıt'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma törenine İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ile daire müdürleri, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement