30 Ağustos Zafer Bayramı Coşku İle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşku İle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşku İle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 88. Yıldönümü Tüm Yurtta Olduğu Gibi İlimizde De Büyük Bir Coşku İle Kutlandı.

31.08.2010 13:18  Güncelleme: 13:45

Kutlamalar sabah saat 08.30'da Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ile başladı. Çelenk koyma törenine Vali Mehmet Niyazi Tanılır, Garnizon Komutanı Kur. Alb. Sadık Yıldız, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Şeyhadil Mezarlığı'nda bulunan eski ve yeni şehitlik ziyaret edildi. Vali Mehmet Niyazi Tanılır'ın Şeref Defteri'ni imzalanmasından sonra şehit mezarları tek tek dolaşılarak karanfil bırakıldı. Duaların ardından şehitlik ziyareti sona erdi. Şehitlik ziyaretinden sonra Garnizon Komutanlığında Vali Mehmet Niyazi Tanılır, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve Garnizon Komutanı Kur. Alb. Sadık Yıldız tarafından tebrikler kabul edildi.

Programa saat 10.20'de Trabzon Caddesi'nde törenle devam edildi. Vali Mehmet Niyazi Tanılır, Garnizon Komutanı Kur.Alb. Sadık Yıldız ve Belediye Başkanı Mustafa Poyraz tören aracı ile Trabzon Bulvarında tören için toplanan halkın Zafer Bayramı'nı kutladılar. Törende Piyade Binbaşı Erdinç Altınsoy anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler kahramanlık şiirleri okudu. Daha sonra Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen engelli yüzme yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ardından askeri birlikler tören geçişi yaptılar.

Kutlamalar akşam saat 20.30 Garnizon Komutanı Kur. Alb. Sadık Yıldız'ın ev sahipliğini yapacağı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen Resepsiyonla sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır ve eşi Erzi Tanılır, Garnizon Komutanı Kur. Alb. Sadık Yıldız, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Meclisi Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Cumhuriyet Başsavcısı Favzi Büyüktümtürk, KSÜ Rektörü Prof. Dr. A. Nafi Baytorun, Vali Yardımcıları, İl Müdürleri, Sivil Toplum Örgütünün Temsilcileri, Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşku İle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement