31. Erhan Aksay Futbol Turnuvası'nın Üçüncüsü Belli Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

31. Erhan Aksay Futbol Turnuvası'nın Üçüncüsü Belli Oldu

31. Erhan Aksay Futbol Turnuvası\'nın Üçüncüsü Belli Oldu
29.07.2015 15:53

Hatay'ın anavatana katılışının 76. Yılı münasebetiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Erhan Aksay Futbol Turnuvası şampiyonuna adım adım yaklaşılıyor.

25 Temmuz günü turnuvanın 3.lük ve 4.lük maçı Aydınlıkevler ve Güneyler Öğretmenler Derneği arasında Altınçay Futbol Sahası'nda oynandı. Seyirciler tarafından yoğun ilgi gören maçta gülen taraf Güneyler Öğretmenler Derneği oldu. Güneyler Öğretmenler Derneği futbolcuları ,turnuvada 3.'lüğe yükselmenin sevincini doya sıya yaşadı. Sahada rakip olsalar da Aydınlıkevler ve Güneyler Öğretmenler Derneği takım oyuncuları maç sonunda kol kola girip spor kardeşliğini ve dostluğunu bir kez daha göstermiş oldular.

Dereceye giren takımlara Pazar akşamı saat 19:30'da Altınçay Futbol Sahası'nda oynanacak olan final açının ardından kupaları takdim edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 31. Erhan Aksay Futbol Turnuvası'nın Üçüncüsü Belli Oldu - Son Dakika


Advertisement