4. Uluslararası Lenfoma-Lösemi-Miyelom Kongresi İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

4. Uluslararası Lenfoma-Lösemi-Miyelom Kongresi İstanbul'da

4. Uluslararası Lenfoma-Lösemi-Miyelom Kongresi İstanbul\'da

Türk Hematoloji Derneği tarafından düzenlenen "4. Uluslararası LLM Kongresi", 22-25 Mayıs 2013 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

10.05.2013 10:39

Kongrede, lösemi, lenfoma, miyelom ve kök hücre nakli gibi konu başlıklarının yer aldığı oturumlarda, Hematoloji alanında dünyaca tanınmış ve kendi alanlarında otorite kabul edilen uzmanlar bir araya gelecek. Kongreye şu ana kadar 22 farklı ülkeden bilim insanları kayıt yaptırdı.

Türk Hematoloji Derneği ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Teoman Soysal; "Ülkemizde her iki yılda bir Uluslararası Lösemi Lenfoma Miyeloma [International Congress of Leukemia Lymphoma Myeloma (ICLLM)] Kongresi'ni gerçekleştirmekteyiz. Bu kongre uluslararası geniş katılımlı çok önemli bir marka olarak gerçekten gurur duyduğumuz bir aktivitemizdir. Büyük bir titizlikle hazırlanan kongrenin bilimsel programında klinik ve temel araştırmalardaki en yeni teknolojiler ve en son gelişmeler yer almaktadır" dedi.

Prof. Dr. Soysal, Kök Hücre Nakli, Lösemi, Lenfoma, Miyelom gibi konu başlıklarının ele alınacağı kongrede dünyaca tanınmış hematoloji uzmanlarının bir araya geleceğini söyledi.

Prof .Dr. Soysal ayrıca, kongre bilimsel programında "Akut ve Kronik Lösemiler, Pediatrik Hematolojide Yeni Gelişmeler, Hodgkin Lenfoma, Enfeksiyonlar, Agresif Lenfomalar, Multiple Miyelom" gibi konu başlıklarında oturumlar düzenleneceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4. Uluslararası Lenfoma-Lösemi-Miyelom Kongresi İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement