4.Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması - Son Dakika
Güncel

4.Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması

4.Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması

4.Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nın web sitesi "dillendi".

12.11.2012 09:25

Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla, üç yıl önce başlatılan Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'na katılımı artırmak için web sitesinin dili dörde çıkarıldı. www.tourismcartoons.com adresinde görüntülenen siteye katılımcılar, Türkçe'nin yanı sıra, artık İngilizce, Almanca ve İspanyolca da ulaşılabiliyor.

Türkiye'nin dünya turizm alanındaki bilinirliğinin artırılması ve çizerlerin dünyasından turizm olgusunun nasıl göründüğünü anlamak için bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nın web sitesinin dili dörde çıkarıldı. www.tourismcartoons.com adresinde görüntülenen siteye katılımcılar, Türkçe'nin yanı sıra, İngilizce, Almanca ve İspanyolca ulaşabiliyor.

Dördüncüsü gerçekleştirilecek söz konusu yarışma, Anadolu Üniversitesi Karikatür Sanatını Araştırma ve Uygulama Merkezi, Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED ile Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi'nin işbirliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle düzenleniyor.

Bu yıl yarışmanın temasının "Yerli Halk ve Turist İlişkileri" olarak belirlendiğini kaydeden Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nazmi Kozak, uluslararası yarışmanın resmi web sitesinin dört dilde görüntülenmeye başladığını belirterek, "Bu girişim sayesinde şimdiden 100'ü aşmış olan katılım sayısı artacağına inanıyoruz.Dört dildeki web sitemiz ayrıca, ülkemizin tanınma ve bilinirliğine de olumlu katkı yapacak" dedi.

4'ncü Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'na katılım süresinin 18 Ocak 2013'te tamamlanacağına dikkat çeken Prof. Dr. Kozak, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Jürimiz gelen eserlerin ilk elemesini yapıp, eser sayısını 100'e indirecek. İkinci aşamada eser sayısı 10'a düşürülecek. Son olarak da 10 eser içerisinden dereceye girenler belirlenecek. Değerlendirme aşamaları da internet ortamında yapılacak."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4.Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement