6 Gün Önce Kaybolan 82 Yaşındaki Kadının Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

6 Gün Önce Kaybolan 82 Yaşındaki Kadının Cesedi Bulundu

6 Gün Önce Kaybolan 82 Yaşındaki Kadının Cesedi Bulundu

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'ne bağlı Otmanlar Köyü'nde geçen 30 Aralık günü akrabasına gitmek üzere evinden ayrılan 82 yaşındaki Şemsi Arslan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

05.01.2012 14:16

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'ne bağlı Otmanlar Köyü'nde geçen 30 Aralık günü akrabasına gitmek üzere evinden ayrılan 82 yaşındaki Şemsi Arslan'ın cansız bedenine ulaşıldı. AKUT ekipleriyle jandarmanın arama çalışmaları sonrasında, kadının cesedi Ören Çayı'nda bulundu.

Otmanlar Köyü'nde oturan Şemsi Arslan'dan, geçen cuma günü sabah saatlerinde akrabasının yanına gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayınca durum jandarmaya bildirildi. 10 kişilik Köyceğiz jandarma ekibinin başlattığı arama çalışmalarına Muğla'dan 5, İzmir'den de 10 kişilik AKUT ekibi katıldı. Çalışmalar sonrasında dün akşam üzeri kadının hırkası bulundu. Havanın kararması nedeniyle ertelenen çalışmalara bu sabah yeniden başlandı. Arslan'ın cesedine evinden 16 kilometre uzaklıkta, köylülerin 'eski maden ocağı' diye adlandırdığı bölgeden geçen Ören Çayı'nda ulaşıldı.

İzmir AKUT ekibinden Gazi Erdoğan, bu sabah hırkanın bulunduğu noktadan iç ekibe ayrıldıklarını söyledi. Erdoğan, "Saat 11.20 civarında ekiplerimizden birisi cesede ulaştı. Dereden geçerken düştüğünü ve sel sularıyla da sürüklendiğini tahmin ediyoruz. Burada derenin debisi hayli yüksek. Bazı yerlerde karşıya geçmek bile mümkün olmuyor. Düştükten sonra sürüklendiği düşüncesindeyiz. Durum jandarmaya bildirildi. Savcı inceleme yapacak. Kesin ölüm nedeni o zaman ortaya çıkacak" dedi. - Muğla/ Köyceğiz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 6 Gün Önce Kaybolan 82 Yaşındaki Kadının Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement