60 Yaşındaki Babayı, Küs Olduğu 4 Oğlu Dövdü - Son Dakika
Güncel

60 Yaşındaki Babayı, Küs Olduğu 4 Oğlu Dövdü

60 Yaşındaki Babayı, Küs Olduğu 4 Oğlu Dövdü

Kayseri'de 60 yaşındaki İbrahim Y., küs olduğu oğulları tarafından kıyasıya dövüldü.

05.09.2014 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de 60 yaşındaki İbrahim Y., küs olduğu oğulları tarafından kıyasıya dövüldü.

Olay, Yahyalı çevreyolunda saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre İbrahim Y.'yi küs olduğu oğullarından büyük olan Mesut Y. konuşmak için çevreyolunun kenarına çağırdı. Oğlu Mesut ile görüşmeye giden İbrahim Y., diğer oğulları Abdullah, Yusuf ve Gökhan'ın da orada olduğunu gördü ve onlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İbrahim Y.'ye saldıran oğulları tekme ve yumrukla onu dövdü. Yaşlı adamın yerde yattığını görenler, 112 Acil Servis'i aradı. Olay yerine gelen sağlık ekibi kafasına darbeler alan, sol omzunda ve kolunda çürükler bulunan İbrahim Y.'yi ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastanede tedavi altına alınan İbrahim Y. kendisini konuşmak için çağırıp tuzağa düşürdüğünü ileri sürdüğü oğlu Mesut Y. ve diğer 3 oğlundan şikayetçi oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 60 Yaşındaki Babayı, Küs Olduğu 4 Oğlu Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Önemsiz: Adam ilk önce karısını ölesiye dovsun sonra haber yaptrsin varmı böyle bir adalet çocukları adam karısını ölesiye dovdugu için dövdü kimsenin sebepsiz yere bişey yaptığı yok karisini hastaneye gtrdgindede ordaydim pislik adam hastaneye Geldiginde de. ...... 1 0 Yanıtla

Advertisement