7'den 77'ye Sevgi ve Kardeşliğe Pedal Çevirdiler - Son Dakika
Güncel

7'den 77'ye Sevgi ve Kardeşliğe Pedal Çevirdiler

7\'den 77\'ye Sevgi ve Kardeşliğe Pedal Çevirdiler

3. Sevgi ve Kardeşlik Bisiklet Turu, Eyüp'ten Start aldı.

21.05.2012 13:38

Sevgi Çınarı Derneği ve İstanbul Bisiklet İl Temsilciliği, "Enver Kurtulmuş Anısına" 3. Sevgi ve Kardeşlik Bisiklet Turu'na imza attı. 20 Mayıs Pazar günü Eyüp Belediyesi, Eyüp Kızılay Şubesi ve Çaykur'un desteği ile gerçekleştirilen "Sevgi ve Kardeşliğe Pedal Çevirelim" etkinliği yağmura rağmen yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

3. Sevgi ve Kardeşlik Bisiklet Turu'na, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı Semih Dikyol ve Metin İşeri, Ak Parti Milletvekili Gülay Dalyan, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan, Kızılay Eyüp Şb. Bşk. Abit Tüfekçi, Yeşilay Gen. Bşk. Muharrem Balcı, Çaykur Bölge Md.Yrd. Mithat Sallan katıldi. SALCANO ve DELTA Bisiklet'in desteğiyle tura katılanlar arasında yapılan çekilişle 15 adet hediye bisiklet verildi. Start öncesi Eyüp Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Ayrıca etkinliğe destek veren diğer firma ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.

Etkinlikte Ak Parti Milletvekili Gülay Dalyan, sporun gençler üzerindeki önemine değinirken, bir sene sonra bisiklet turana en önde katılacağını söyledi. Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı Semih Dikyol, "Eyüp Alibeyköy'de kurulan Sevgi Çınarı Derneği'nin Kurucu Başkanı Enver Kurtulmuş anısına 3.'sü düzenlenen etkinlik, Sevgi ve Kardeşlik Bisiklet Turu'nda sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik duyguları öne çıktı. Yağmurlu havaya rağmen katılımın yoğun olması bisiklete olan sevgisini bir kez daha ortayla koydu. Sağlıklı yaşamın en önemli temel taşlarından bisiklet sporunu geniş kitlelere duyurarak bisikletli yaşamın yaygınlaştırılması gerekiyor. Biz Belediyemiz olarak her zaman gençlerimizin hem eğitimlerine hem de spor alanlarında destekliyoruz. Her zaman bu tarz faaliyetlerin destekçisi olacağız" dedi.

3. Sevgi ve Kardeşlik Bisiklet Turu'na katılmak isteyen 7'den 77'ye yarışmacılar Osmanlı Parkı'nda kurulan stantta form doldurup kayıt yaptırdı. Kayıt yaptıran her katılımcıya yaka numarası verildi. Etkinliğin startını Ak Parti Milletvekili Gülay Dalyan yaptı. Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak'ın öncülüğünde yarışmacılar birlikte pedal çevirdi. Alibeyköy Osmanlı Parkı'ndan saat 10:30 hareket eden bisiklet tutkunları, Miniatürk, Sütlüce Kültür Merkezi, Eski Galata Köprüsü, Feshane, Eyüp SGK, İGDAŞ güzergahını takip ederek Osmanlı Parkı'na döndü. Turu tamamlayan katılımcılara Katılım Belgesi ve Madalya verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 7'den 77'ye Sevgi ve Kardeşliğe Pedal Çevirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement