Denizli'de Annem Futbol Oynuyor Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Annem Futbol Oynuyor Etkinliği

Denizli'de, Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde öğrenci anneleri ile kadın öğretmenlerden oluşturulan takımlar, futbol gösteri maçında karşılaştı.

08.03.2014 00:49  Güncelleme: 08:02

Denizli'de, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri çerçevesinde öğrenci anneleri ile kadın öğretmenlerden oluşturulan takımlar, futbol gösteri maçında karşılaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şubesince düzenlenen "Annem Futbol Oynuyor" organizasyonunda, öğrenci anneleri ile kadın öğretmenlerden oluşan 6 takım, iki devre halinde 10'ar dakikalık oynanan karşılamada karşı karşıya geldi.

Çamlık Olea Park Futbol Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte, rakip kaleye gol atan oyuncular, "timsah yürüşü" yaparak gol sevinci yaşadı.

Öğrenciler ise tribünde yer alarak anneleri ve öğretmenlerinin takımlarına destek verdi.

Organizasyon sonunda katılanlara, çeşitli hediyeler verildi.

TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, gazetecilere açıklamasında, organizasyonu kadına uygulanan şiddeti kınamak için düzenlediklerini belirterek, "Bunun Türkiye'ye yayılmasını istiyoruz. Bu organizasyonların dünyada ses getireceğine inanıyorum. Futbol oynamak hüner ister, beceri ister, onları kutluyorum. Ülkemizde kadına şiddetin son bulması, en büyük temennimizdir" diye konuştu.

-kadınlar günü etkinliği

Denizli\'de Annem Futbol Oynuyor Etkinliği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'de Annem Futbol Oynuyor Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement