8 Yaşındaki Ece, Şehit Babasına Mektup Yazdı - Son Dakika
Güncel

8 Yaşındaki Ece, Şehit Babasına Mektup Yazdı

8 Yaşındaki Ece, Şehit Babasına Mektup Yazdı

Samsun'da ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Ece Gürel, 2008 yılında şehit olan babası Jandarma Uzman Çavuş Murat Gürel'e mektup yazdı.

03.10.2014 13:40  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit çocuğu 8 yaşındaki Ece Gürel, 2008 yılında şehit olan babasına mektup yazdı. Şehitliğe giden Ece Gürel, 'Babacığım sen benim bir tanemsin. Hep yanımda ol. Seni çok seviyorum. İnşallah rüyalarımda görürüm seni. İyi ki varsın. Seni çok seviyorum' yazılı mektubu ve çizdiği resmi şehit babasının mezarına bıraktı.

PKK TARAFINDAN ŞEHİT EDİLDİ

Kurban Bayramı nedeniyle Samsun'da mezarlıklar ziyaretçilerle dolup taştı. Yakınlarını ziyaret eden aileler, şehitliklere de giderek dua etti. Kıran Mezarlığı'nda bulunan şehitlikte ise duygu dolu anlar yaşandı. Annesi Asuman Gürel ve kardeşi Ezgi Gürel ile birlikte, 2008 yılında Giresun'un Dereli İlçesi Kümbet Yaylası'nda devriye görevi yaparken PKK'lı teröristlerin açtığı ateşte şehit düşen babası Jandarma Uzman Çavuş Murat Gürel'in mezarını ziyaret eden Ece Gürel, yazdığı mektubu ve çizdiği resmi de yanında getirdi.

"BABACIĞIM SEN BENİM BİR TANEMSİN"

Kurban Bayramı nedeniyle babasının mezarını ziyarete geldiğini söyleyen Ece Gürel, "Babamı çok sevdiğim için ona mektup yazdım ve fotoğraflarına bakarak onun resmini çizmeye çalıştım" dedi. Ece'nin yazdığı mektupta ise 'Babacığım sen benim bir tanemsin. Hep yanımda ol. Seni çok seviyorum. İnşallah rüyalarımda görürüm seni. İyi ki varsın. Seni çok seviyorum' cümleleri yer aldı. Ece, yazdığı mektubu ve çizdiği resmi babasının mezarına bırakıp dua ettikten sonra şehitlikten ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 8 Yaşındaki Ece, Şehit Babasına Mektup Yazdı - Son Dakika


Advertisement