İstanbul/ DHA
A Milli Bayan Hentbol Takımı, 2016 Bayanlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 6. grup ilk maçında Danimarka ile karşılaşacak.
2016 Bayanlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 6. grupta yer alan A Milli Takımı, ilk maçına çıkıyor. Grubunda Danimarka, Rusya ve Portekiz bulunan Milliler, ilk maçında deplasmanda Danimarka ile karşılaşacak.
8 Ekim Perşembe günü Danimarka'nın Aarhus kentindeki NRGI Arena'da oynanacak mücadele TSİ 21: 15'te başlayacak. Müsabakayı Belaruslu hakem çifti Dzmitry Nabokau, Siarhei Kulik yönetecek.
A Milli Takım, 7 Ekim Çarşamba günü bu müsabaka için Aarhus'a hareket edecek. 8 Ekim Perşembe günü Danimarka ile deplasmanda karşılaşacak Türkiye, 9 Ekim'de tekrar Ankara'ya dönecek.
Ay-yıldızlılar, grubundaki ikinci maçında 11 Ekim Pazar günü saat 17: 00'de Rusya ile Ankara'da THF Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.
Son Dakika › Güncel › A Milli Bayan Hentbol Takımı Danimarka Karşısında - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?