AB Bakanlığı Sonuç Odaklı İzleme Sistemi - Son Dakika
Son Dakika Logo

AB Bakanlığı Sonuç Odaklı İzleme Sistemi

21.01.2015 10:56

AB’den sağlanan fonların daha etkin izlenebilmesi amacıyla yürütülen "Türkiye’de Sonuç Odaklı İzleme Sisteminin Kurulması" projesinin ikinci aşaması başlıyor.

Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı'nın AB'den sağlanan fonların daha etkin izlenebilmesi amacıyla 2011-2013 yılları arasında yürüttüğü " Türkiye'de Sonuç Odaklı İzleme Sisteminin Kurulması" projesinin ikinci aşaması yarın başlıyor.

AB Bakanlığı'ndan yapılan duyuruda, yarın Ankara Bilkent Otel'de düzenlenecek açılış toplantısına AB Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Rauf Engin Soysal'ın katılacağı belirtildi.

Duyuruda, AB Bakanlığı bünyesinde "sonuç odaklı izleme" konusunda önceki projeyle oluşturulan teknik kapasitenin, başlatılacak bu ikinci aşama projesiyle daha da arttırılıp yaygınlaştırılmasının hedeflendiği kaydedildi.

Ayrıca, bu çalışmalar sonucunda edinilecek bulgu, bilgi ve tecrübelerin fonların cari dönemde etkin ve verimli kullanımına destek olacağı ve gelecek dönemlere ilişkin planlama çalışmalarına katkı sağlayacağı vurgulandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AB Bakanlığı Sonuç Odaklı İzleme Sistemi - Son Dakika


Advertisement