AB Türkiye Delegasyonu, Muğla Valisi ile bir araya geldi - Son Dakika
Güncel

AB Türkiye Delegasyonu, Muğla Valisi ile bir araya geldi

AB Türkiye Delegasyonu, Muğla Valisi ile bir araya geldi

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Muğla Valisi İdris Akbıyık ile bir araya gelerek, Yeşil Diplomasi Haftası kapsamında gerçekleştirilen sahil temizleme ve fidan dikme etkinlikleri hakkında bilgi paylaştı. Meyer-Landrut, Muğla'nın tarih, kültür ve turizm zenginliklerine hayran kaldığını belirtirken, Vali Akbıyık da kentin özellikleri hakkında bilgi verdi.

22.11.2023 19:05  Güncelleme: 19:06

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Muğla Valisi İdris Akbıyık ile bir araya geldi.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, "Yeşil Diplomasi Haftası" çerçevesinde Muğla Göcek'te sahil temizleme ve Köyceğiz'de orman yangınları sonucu tahrip olan bölgelerde fidan dikme etkinlikleri gerçekleştirdi.

Kentte iki gün süren programı tamamlayan Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, beraberindeki heyetle Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Muğla'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Meyer-Landrut, tarih, kültür ve turizm kenti Muğla'nın misafirperverliğine de hayran kaldığını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık ise Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut'a kent hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AB Türkiye Delegasyonu, Muğla Valisi ile bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement