Will Smith, ABD Başkan Adayı Olabilir - Son Dakika
Güncel

Will Smith, ABD Başkan Adayı Olabilir

Will Smith, Cumhuriyetçi Parti'nin aday adayı Trump'ın ve "Müslümanlar hakkında söylenen deli saçması şeylerin" kendisini başkanlık için yarışmaya "zorladığını" söylüyor.

12.12.2015 17:46  Güncelleme: 21:20

Amerikalı ünlü oyuncu Will Smith 1968'de ABD'nin Philadelphia şehrinde dünyaya geldi. Smith, sinema oyunculuğunun yanı sıra yapımcılık ve müzisyenlik de yaptı. Şimdi oyunculuk, yapımcılık ve müzisyenlik mesleklerinin yanına bir meslek daha ekleyebilir. Smith, Cumhuriyetçi Parti'nin aday adayı Donald Trump'ın ve "Müslümanlar hakkında söylenen deli saçması şeylerin" kendisini başkanlık için yarışmaya "zorladığını" belirtiyor.

Smith halihazırda siyasete girme isteğini kamuoyuyla paylaşmıştı. Ama şimdi kariyer değişikliğinin belirli bir nedeni olduğunu söylüyor: Donald Trump.

TRUMP YÜZÜNDEN BAŞKAN OLMAK İSTİYOR

Smith CBS kanalının muhabirine "İnsanlar Müslümanlara ve duvara (ABD ile Meksika arasındaki inşa etmeyi planladığı duvara) dair haberlerde duyduğu deli saçması şeyleri söylemeye devam ederlerse beni siyasete girmeye zorlarlar" dedi.

Will'in Cumhuriyetçi Parti'nin aday adayı Donald Trump'a bir göndermede bulunduğu aşikar. İş insanı Trump başkan aday adaylığını açıkladığından beri başkan seçilmesi durumunda ABD ile Meksika arasında bir duvar inşa etmeyi vaat ediyor ve Müslüman mültecilerin ülkeye girişinin yasaklanması çağrısında bulunmuştu.

"BAŞKAN OLMAM LAZIM"

Smith, "Hadi! Başkan olmam lazım. Başka ne için yarışayım?" dedi.

Kaynak: Metro.co.uk, Rebecca Lewis.

Will Smith, ABD Başkan Adayı Olabilir

Son Dakika Güncel Will Smith, ABD Başkan Adayı Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Z: Hepiniz kürde kurban olun 9 57 Yanıtla
  • adanalı 01: bizim ülkedekiler kendine müslüman.herkes işine geldiği yaşıyor dini 21 2 Yanıtla
  • TÜRK = RAMBO: Putin kendisini dev aynasında görüyor, kaç aydır silahsız Türkmenlerle zor mücadele veriyor. Türkiye onları paramparça eder, kendilerine güven olmadıkları için gösterişle göz dağı vermeye çalışıyorlar. Ayrıca burdaki ezik pkklı sempatizanlara sesleniyorum ne kendinize ne de Rus ve ya başkalarına güvenmeye hiç gerek yok T.C nice öyle hayali düşüncelileri görmüş geçirmiştir sirada sadece sen olabilirsin başka birşey değil.bizim Rambo kahramanımız yok çünkü her Türk RAMBO TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ 18 3 Yanıtla
  • biji saddam: abd basına tayyip gecsede kurtullsak yaf :) 10 10 Yanıtla
    cengiz : BİZDEN UZAK MISIRA SULTAN HESABI HAHAHA 2 5
  • Vatansever25: Tam destek smith.. 17 0 Yanıtla
  • Smithçi: Smithçi 9 0 Yanıtla
  • Mr smith: Helal olsun abd de yasasam sana oy verirdim Will abi 9 0 Yanıtla
  • İstiklâl : Erbaa yine ne saçmalayon Allah aşkına. Tayyip daha 4 sene evvel esada kardeşim demedi mi ? Yoksa yine mi kandırıldı. Yeter artık bıktık ama ya. Allah düşün diye akıl vermiş arada kullan. 4 3 Yanıtla
  • Dobra: zort zart zurt , irkcilik yapma kuranda herkes esit ilk muslumanlardan hz bilal de siyah tenliydi. 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement