ABD'de Fetö'cülere Sığınma Hakkı İçin Kampanya Başlatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

ABD'de Fetö'cülere Sığınma Hakkı İçin Kampanya Başlatıldı

29.07.2016 22:20

NEW Beyaz Saray'ın halka açık sayfasında hesap açan bir kullanıcı, FETÖ üyelerine ABD'ye sığınma hakkı tanınması için bir imza kampanya başlattı.

NEW Beyaz Saray'ın halka açık sayfasında hesap açan bir kullanıcı, FETÖ üyelerine ABD'ye sığınma hakkı tanınması için bir imza kampanya başlattı.

Beyaz Saray'ın sayfasındaki kampanyada, M.A, isimli kullanıcı, "ABD'de Yaşayan ve Türkiye'den Kaçan Gülen Hareketi Mensuplarına Derhal Siyasi Sığınma Hakkı Tanınsın" başlığını kullandı.

Kampanyanın metninde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Gülen hareketini yanlış bir şekilde vatana ihanet ve terörizmle suçladığını" iddia eden M.A, Türkiye'de bu "hareket"in tüm mensuplarının pasaportlarının iptal edildiğini belirtti. M.A, ABD'de bulunan veya gelmeye çalışanlara "siyasi sığınma hakkı" vermesini istedi.

Daha önce Türk toplumu da 17 Temmuz'da, aynı internet sayfası üzerinde bir kampanya başlatarak, Türkiye'ye yönelik darbe girişiminde bulunan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesini talep etmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'de Fetö'cülere Sığınma Hakkı İçin Kampanya Başlatıldı - Son Dakika


Advertisement