ABD'li Sinema Yıldızı Jolie Lübnan'da - Son Dakika
Güncel

ABD'li Sinema Yıldızı Jolie Lübnan'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Angelina Jolie'nin Bekaa Vadisi'ndeki mülteci kampı ziyaretinden detay görüntüler Jolie'nin hasta mültecilerle ilgilenmesi Angelina Jolie'nin basın açıklaması Ünlü Hollywood yıldızı ve Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) Özel Temsilcisi Angelina Jolie, uluslararası toplumun mülteci sorununun çıkış noktasını çözmesi gerektiğini söyledi.

15.03.2016 20:29

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Angelina Jolie'nin Bekaa Vadisi'ndeki mülteci kampı ziyaretinden detay görüntüler

Jolie'nin hasta mültecilerle ilgilenmesi

Angelina Jolie'nin basın açıklaması Ünlü Hollywood yıldızı ve Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) Özel Temsilcisi Angelina Jolie, uluslararası toplumun mülteci sorununun çıkış noktasını çözmesi gerektiğini söyledi. Suriye sınırı bölgesindeki Bekaa Vadisi'ndeki bir mülteci kampını ziyaretinin ardından basın mensuplarının karşısına geçen Jolie, "Diplomasi ve siyasi çözümlerin yeri olan dünyayı insani yardımla idare edemeyiz" dedi.

ABD\'li Sinema Yıldızı Jolie Lübnan\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'li Sinema Yıldızı Jolie Lübnan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement