ABD Polisi İntihar Etmek İsteyen Felçliyi Vurdu - Son Dakika
Güncel

ABD Polisi İntihar Etmek İsteyen Felçliyi Vurdu

ABD'nin Delaware eyaletinde polislerin, kendilerine silah çektiğini iddia ettiği tekerlekli sandalyedeki belinden aşağı felçli genci silahla vurarak öldürmesi, tepki çekti.

26.09.2015 08:18  Güncelleme: 16:44

ABD'nin Delaware Eyaleti'ne bağlı Wilmington kentinde polis, tekerlekli sandalyede silahlı olduğunu düşündüğü bir adamı kurşun yağmuruna tuttu. 19 yaşındaki Jeremy McDole isimli felçli adam olay yerinde hayatını kaybetti. Olay anı görgü tanıkları tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

ÇEVREDEKİLERE SİLAHINI DOĞRULTTU İDDİASI

Felçli McDole'un 4 polis tarafından vurulması büyük tepki yaratırken, Wilmington polis sözcüsü, bir ihbar üzerine olay yerine yönlendirilen polis memurlarının, McDole'un çevredekilere silahını doğrulttuğunu gördüğünü söyledi. Polis memurlarının, McDole'u bu nedenle vurdukları açıklandı.

"ONU ÖLDÜRMELERİ TAMAMEN İNFAZ"

Ancak sokak ortasında öldürülen felçli adamın ailesi, McDole'un öldürülmeden de etkisiz hale getirilebileceğini söyleyerek, polis teşkilatından şikâyetçi olduklarını belirtti. Genç yaşta arkadaşının bacağına ateş etmesi sonucu tekerlekli sandalyeye mahkûm kalan McDole'un annesi Phyllis, "Oğlum bir buhran geçiriyordu. Görgü tanıkları silahı başkalarına değil, kendisine doğrulttuğu ve intihara teşebbüs ettiğini söyledi. Onu öldürmeleri tamamen bir infaz." derken, kız kardeşi Letesha Green ise "Tekerlekli sandalyede olan bir adama neden elektroşokla müdahale etmiyorsunuz. Kardeşimi resmen katlettiler." diye konuştu.

ABD Polisi İntihar Etmek İsteyen Felçliyi Vurdu

Son Dakika Güncel ABD Polisi İntihar Etmek İsteyen Felçliyi Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • DENIZ: Bizim polisimiz yapsa kimbilir naparlar.Basta bu gavur medya 58 4 Yanıtla
  • can mirze: türk polisi kesin uçak savarlan ateş ederdi kaz yrğı 4 42 Yanıtla
    Tim-C: Aynen,amacımız dna testi bile yapılmasın,size güzel ölüm yakışmaz 13 7 Laz: Can mizre pkk lisin sen ben aciklayayim 14 2
  • OLUMSUZBEĞENENHAİNDİR: Polisimizi seviyorum 41 4 Yanıtla
  • Öf ulen : Bunlar bizimkilerin yanında peygamber 8 34 Yanıtla
  • DOĞULU: YAŞASIN TÜRK POLİSİ,KIYAMETE KADAR. 31 5 Yanıtla
  • hakan : bunlar insan degil. beyaz bir genc olsa bu kadar acimasiz davranmazlar. afrika asilli olunca hic acimiyorlar. 32 2 Yanıtla
  • tty: Bizim polis kelepce vursa gaz siksa suc oluyor.memlekette adalet yok 24 3 Yanıtla
  • haan: bizde molotof atana su sıkıyoruz, abd polis yetkisi bizim polisede lazim 21 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement