Acılı Ağabey Kız Kardeşinin Katili İçin En Ağır Cezayı İstiyor - Son Dakika
Güncel

Acılı Ağabey Kız Kardeşinin Katili İçin En Ağır Cezayı İstiyor

Acılı Ağabey Kız Kardeşinin Katili İçin En Ağır Cezayı İstiyor

Ayşe Bulut cinayetine ilişkin dava 8 Temmuz 2014 tarihine ertelendi.

21.05.2014 14:53

Ayşe Bulut cinayetine ilişkin dava 8 Temmuz 2014 tarihine ertelendi. Acılı ağabey Harun Bulut, "Kız kardeşim, hayatının en güzel çağında evlenmek istemediği kişi tarafından öldürüldü. Katilin gereken en ağır cezayı alması için bu davanın takipçisiyiz" dedi.

Uşak'ta köyleri dolaşarak pazarcılık yapan Ayşe (23) ve annesi Döne Bulut (60), 22 Aralık 2013 gecesi pazardan dönerken minibüslerinde, Ayşe Bulut'un evlilik teklifini reddettiği şahıs tarafından silahlı saldırıya uğramışlardı. Saldırıda Ayşe Bulut hayatını kaybederken, anne Döne Bulut kolundan yaralanmış ve kalıcı olarak kolunu kullanamaz hale gelmişti. Olayın 2. duruşması bugün Uşak Adliyesinde görülmeye başlanıldı ve gerekli raporların mahkemeye yetiştirilemediği için dava 8 Temmuz 2014 tarihine ertelendi.

Mahkeme çıkışı Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ile birlikte açıklama yapan Ayşe Bulut'un ağabeyi Harun Bulut, "Hayatının baharında kız kardeşim evlenmek istemediği kişi tarafında öldürüldü. Yaklaşık 10 yıldır annem ve kız kardeşim Uşak çevresine köy köy gezip pazarcılık yapan örnek insanlardı. Kız kardeşim, hayatının en güzel çağında evlenmek istemediği kişi tarafından satış yaptığı köyden dönerken önlerine kurulan pusu neticesinde hayatını kaybetti, annem ise koluna aldığı kurşun yarasında dolayı artık kolunu kullanamıyor. Katilin gereken en ağır cezayı alması için bu davanın arkasında ve takipçiyiz. Hükümetimizden de bu konudaki desteğini bekliyoruz. Başka insanların bu konuda mağdur olmasını istemiyoruz. Ayrıca Soma'da hayatını kaybeden madencilere Allah'tan rahmet acılı ailelerine de başsağlığı diliyorum" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Acılı Ağabey Kız Kardeşinin Katili İçin En Ağır Cezayı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement