Acılı Baba: ?Edanur'lar Solmasın Diye Bu İşin Peşini Bırakmayacağım? - Son Dakika
Güncel

Acılı Baba: ?Edanur'lar Solmasın Diye Bu İşin Peşini Bırakmayacağım?

Acılı Baba: ?Edanur\'lar Solmasın Diye Bu İşin Peşini Bırakmayacağım?

4 Yaşındaki Edanur, Karabük Safranbolu'de Evlerinin Önünde Oynarken Başına İsabet Eden Kurşunla Can Vermişti

05.11.2010 17:42

4 YAŞINDAKİ EDANUR, KARABÜK SAFRANBOLU'DE EVLERİNİN ÖNÜNDE OYNARKEN BAŞINA İSABET EDEN KURŞUNLA CAN VERMİŞTİ

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'ndeki evlerinin önünde bulunan bir traktör römorkunun üzerinde oynarken başına isabet eden bir mermi sonucu ağır yaralı olarak babası tarafından kucaklanıp götürüldüğü hastanede can veren 4 yaşındaki Edanur'un amcası ve babası, Ankara'da Keçiören Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşı döktü. Acılı baba, "Edanurlar ölmesin diye bu işin peşini bırakmayacağım," dedi.

Keçiören Adli Tıp Kurumu'nda Edanur'un otopsisi raporu belirlendi. Adli Tıp Kurumu yetkilileri ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı otopsi sonucu Edanur'un ölüm nedeni olarak verilen raporda, 'ateşli silahtan çıkan mermi' nedeniyle kafatasının parçalanarak öldüğü' kaydedildi. Edanur'un kesin ölüm nedeni olarak Adli Tıp raporunun da 3 ay içerisinde belirleneceği ifade edildi.

CENAZESİ TESLİM EDİLDİ

Edanur'un kafatasının içerisinden çıkartılan mermi çekirdeği, hangi silahtan çıktığına yönelik balistik incelemeye alındı. Acılı babası Yusuf ve amca Ömer Avcı, Edanur'un kendilerine teslim edilen cenazesini teslim alırken göz yaşlarını tutamadılar. Baba Yusuf Avcı, "Benim Edanur'um soldu, başka Edanur'lar solmasın diye bu işin peşini bırakmayacağım," dedi.

?GENELKURMAY BAŞKANLIĞI BİR AN ÖNCE OLAYA EL ATMALI?

Acılı amca Ömer Avcı ise, "Edanur çok zeki ve geleceği olan bir çocuktu. Yüzü hep gülerdi. Sorumluların bir an önce bulunarak adalet önünde yargılanmasını bekliyoruz. Genelkurmay Başkanlığı bu olaya bir an önce el atmalı ve sorumluların ortaya çıkartılmasını sağlamalı," dedi.

İKİNDİ VAKTİ TOPRAĞA VERİLECEK

Acılı baba ve amca, Edanur'un cesedinin konulduğu tabutu teslim alıp, Cumhuriyet Savcılığı tarafından tahsis edilen otomobil ile Safranbolu'ya hareket etti. Edanur, bugün ikindi namazına müteakip Kurttepesi Köyü'nde toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Acılı Baba: ?Edanur'lar Solmasın Diye Bu İşin Peşini Bırakmayacağım? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement