"Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak" Filmi   Freezone Sponsorluğunda Vizyonda - Son Dakika
Güncel

"Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak" Filmi   Freezone Sponsorluğunda Vizyonda

"Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak" Filmi   Freezone Sponsorluğunda Vizyonda

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone FreeZone’lu gençlerin 40’tan fazla şehirde, 130’dan fazla sinemada bir bilet aldıklarında bir bilet hediye kazandıklarını bildirdi.

23.11.2013 12:00

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone FreeZone'lu gençlerin 40'tan fazla şehirde, 130'dan fazla sinemada bir bilet aldıklarında bir bilet hediye kazandıklarını bildirdi.

Vodafone açıklamasına göre, "Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak"  filmi, Vodafone FreeZone sponsorluğunda vizyona girerken, film için 21 Kasım Perşembe akşamı Nişantaşı City's de FreeZone'lulara özel bir gala düzenlendiği belirtildi.

Vodafone'un akıllı telefon uygulaması Avantaj Cepte'yi indiren FreeZone'luların gece boyunca  hediyeler de kazandığı ifade edilen açıklamada, Vodafone FreeZone'luların bir bilet aldıklarında bir bilet de hediye kazandıkları vurgulandı.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone FreeZone ile hedeflerinin gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratmak olduğunu, sinemanın, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktivitelerden biri olmasından hareketle, geçen yıl "Türkiye'nin En Büyük Sinema Kampanyası"nı hayata geçirdiklerini anımsattı.

Vodafone FreeZone'lu gençlerin 40'tan fazla şehirde, 130'dan fazla sinemada bir bilet aldıklarında bir bilet hediye kazandıklarını dile getiren Uysal, buna paralel olarak, gençlerin usta yönetmenlerin ödüllü filmlerini özgürce keşfetmeleri için İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) Filmekimi'nin bu yıl da sponsorluğunu üstlendiklerini ve Vodafone FreeZone'lulara Filmekimi'nde de 1 bilet aldıklarında, bir bilet hediye kazanma imkanı sunduklarını aktardı.

Ekim ayında ilk kez düzenledikleri "Kaçan Filmler Festivali" ile gençlerin ders, sınav koşturmacası gibi sebeplerle kaçırdıkları hit filmleri yeniden vizyona taşıdıklarını, Vodafone FreeZone'lu gençleri şimdi de "Açlık Oyunları" serisinin yeni filmiyle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını aktaran Uysal, Vodafone Freezone'lu gençlerin 21 Kasım'da sadece FreeZone'lulara özel düzenlenen gala gecesi ile "Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak" filmini herkesten önce izlediğini bildirdi.

Filmin Vodafone FreeZone sponsorluğunda bugün tüm Türkiye'de gösterime girdiğini, Vodafone FreeZone'lu gençlerin sinema keyfini özgürce yaşamaları için bir bilet aldıklarında, kendilerinin de bir bilet hediye ettiklerini vurgulayan Uysal, bu vesileyle tüm gençleri Vodafone FreeZone'un özgürlükler dünyasına davet ettiklerini kaydetti.

Vodafone FreeZone'a katılmak isteyen 25 yaş altı Vodafone aboneleri, "FREEZONE" yazıp 1525'e ücretsiz SMS göndermeleri yeterli.

Yıl boyu süren sinema kampanyasına katılmak isteyen FreeZone'luların ise "SINEMA" yazıp 6666'ya SMS göndermesi gerekiyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak' Filmi   Freezone Sponsorluğunda Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement