Adana'da Karı Kocanın Öldürülmesine İlişkin Dava - Son Dakika
Güncel

Adana'da Karı Kocanın Öldürülmesine İlişkin Dava

Adana\'da Karı Kocanın Öldürülmesine İlişkin Dava

ADANA(AA) - Adana'da apartman otoparkına araç park etme nedeniyle çıkan kavgada karı kocanın öldürülmesiyle ilgili tutuklu yargılanan kardeşe müebbet ve 18 yıl hapis cezası, tutuksuz ağabeye ise 6 bin lira adli para cezası verildi.

06.12.2016 16:04

ADANA(AA) - Adana'da apartman otoparkına araç park etme nedeniyle çıkan kavgada karı kocanın öldürülmesiyle ilgili tutuklu yargılanan kardeşe müebbet ve 18 yıl hapis cezası, tutuksuz ağabeye ise 6 bin lira adli para cezası verildi.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına, tutuklu sanık Hasan Uçar ile avukatı katıldı.

Hasan Uçar, son savunmasında, Tekin ve Sinem Özmetin çiftini araç parkı yüzünden kendisine ve ailesine küfretmesi nedeniyle öldürdüğünü tekrarlayarak, "Olayı Sinem başlattı. Vereceğiniz cezaya razıyım." dedi.

Mahkeme heyeti, Hasan Uçar'ı, Sinem Özmetin'i öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırdı. Tekin Özmetin'i ise öldürmekten önce müebbet hapse mahkum edilen sanığın cezası, cinayeti haksız tahrik altında işlediği gerekçesiyle 18 yıla indirildi.

Diğer sanık Sadık Uçar ise Tekin Özmetin'i yaralamak suçundan 6 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Merkez Çukurova ilçesinde 3 Nisan'da, Tekin ve Sinem Özmetin çifti, apartman otoparkına araç park etme tartışması nedeniyle çıkan kavgada silahla öldürülmüş, olayla ilgili komşuları Hasan ve Sadık Uçar gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da Karı Kocanın Öldürülmesine İlişkin Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement