Adana - Dalgıçlar, Silahların Gölgesinde Ceset Aradı - Son Dakika
Güncel

Adana - Dalgıçlar, Silahların Gölgesinde Ceset Aradı

Adana - Dalgıçlar, Silahların Gölgesinde Ceset Aradı

Dalgıçlar, silahların gölgesinde ceset aradıADANA'da PKK yandaşlarının sık sık eylem yaptığı mahaldeki sulama kanalında kaybolan Suriyeli 19 yaşındaki Ali İlhan'ı cesedi, otomatik silahlar ve zırhlı aracın gölgesinde arama yapan dalgıç polisler tarafından bulundu.

21.06.2016 16:53

Dalgıçlar, silahların gölgesinde ceset aradı

ADANA'da PKK yandaşlarının sık sık eylem yaptığı mahaldeki sulama kanalında kaybolan Suriyeli 19 yaşındaki Ali İlhan'ı cesedi, otomatik silahlar ve zırhlı aracın gölgesinde arama yapan dalgıç polisler tarafından bulundu. Bu sırada bazı gençler de kanalda yüzmeye devam etti.

Suriye'den kaçarak Adana'ya gelen Ali İlhan, merkez Seyhan İlçesi Dağlıoğlu mahallesindeki akrabalarının yanına sığınıp, tarım işçisi olarak çalışmaya başladı. Aşırı sıcaklar nedeniyle tarlada bunalan Ali İlhan, öğle saatlerinde Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalına girdi. Yüzme bilmeyen Suriyeli genç, akıntıyla sürüklenmeye başladı. İhbar üzerine sağlık ekipleri, Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polisler sevk edildi. Ali İlhan'ın girdiği sulama kanalının bulunduğu mahalle, PKK terör örgütü yandaşlarının eylem alanı ve güvenlik güçlerine yönelik saldırıların sık görüldüğü bölge olması nedeniyle geniş güvenlik önlemi alındı. Zırhlı ekip aracı ve otomatik silahlı meslektaşlarının gözetiminde hazırlık yapan dalgıç polisler, sulama kanalına girdi. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu Suriyeli gencin cesedi bulundu.

Ali İlhan'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu arada bazı gençlerin aynı kanalda serinlemek için yüzmeye devam etmesi de dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Dalgıçlar, Silahların Gölgesinde Ceset Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yusuf duzcu: Bu nasıl bi şehir silahlar ne adanaya yakışıyormu.bu büyükşehirin utanması yokmu.teröristler adanayı esir almış 0 0 Yanıtla

Advertisement