Adana Denizhan'ı Sevgilisi Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Adana Denizhan'ı Sevgilisi Son Yolculuğuna Uğurladı

Denizhan'ı sevgilisi son yolculuğuna uğurladıADANA'da kız isteme yüzünden anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen emekli vali eniştesi, 2 halası ile 3 kuzenini öldürdükten sonra intihar eden Suphi Denizhan Dener'in cenazesi toprağa verildi.

06.05.2017 12:55

Denizhan'ı sevgilisi son yolculuğuna uğurladı

ADANA'da kız isteme yüzünden anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen emekli vali eniştesi, 2 halası ile 3 kuzenini öldürdükten sonra intihar eden Suphi Denizhan Dener'in cenazesi toprağa verildi. Dener'i son yolculuğuna istemeye gidecekleri kız arkadaşı Hanım Kaya da uğurlandı.

Merkez Kurtuluş Mahallesi'nde 3 Mayıs'ta emekli vali 76 yaşındaki İsmet Metin, eşi 68 yaşındaki Nurşen Metin, kızları 41 yaşındaki Senem Metin, 66 yaşındaki Gönül Cengiz ile onun oğlu 38 yaşındaki Suphi Cumhur Cengiz'i öldürüp yaşamına son veren 39 yaşındaki Suphi Denizhan Dener'i cenazesini Adana Adli Tıp Kurumu'ndan dayısının oğlu ile bir grup arkadaşı tarafından bugün sabah saatlerinde aldı. Dener'in cenazesi Kabasakal Mezarlığı'na getirilirken 6 yıllık sevgilisi Hanım Kaya da mezarlığa geldi. İmamla birlikte 25 kişi cenaze namazını kılarken yere oturan Hanım Kaya da gözyaşı döktü. Suphi Denizhan Dener, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dener'in öldürdüğü kendini büyüten halası Gönül Cengiz ile oğlu Suphi Cumhur Cengiz dün toprağa verilmişti. Emekli vali İsmet Metin, eşi Nurşen Metin ve Senem Metin'in cenazeleri de bugün Hatay'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Adana Denizhan\'ı Sevgilisi Son Yolculuğuna Uğurladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Denizhan'ı Sevgilisi Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement