Adana MİT Tır'ları Sanıkları Eski Savcıların Avukatı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Adana MİT Tır'ları Sanıkları Eski Savcıların Avukatı Adliyeye Sevk Edildi

Adana MİT Tır\'ları Sanıkları Eski Savcıların Avukatı Adliyeye Sevk Edildi

MİT TIR'ları sanıkları eski savcıların avukatı adliyeye sevk edildiAdana'da MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili davada tutuklu yargılanan eski Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık ile savcılar Özcan Şişman ve Aziz Takçı'nın avukatlığını yapan Alp Değer Tanrıverdi, adliyeye sevk edildi.

09.09.2016 17:05

MİT TIR'ları sanıkları eski savcıların avukatı adliyeye sevk edildi

Adana'da MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili davada tutuklu yargılanan eski Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık ile savcılar Özcan Şişman ve Aziz Takçı'nın avukatlığını yapan Alp Değer Tanrıverdi, adliyeye sevk edildi. Polisin evinde yaptığı aramada devlet sırrı özelliği taşıyan 13 çuval evrak ele geçirilen Tanrıverdi, "Onlar benim baktığım davanın evrakları. Evimde çıkması da normaldir" dedi.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, hakkında yakalama kararı çıkartılan avukat Alp Değer Tanrıverdi, dün Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu ile Gölbaşı'ndaki villasında yakalanarak gözaltına alındı. Aynı gün akşam saatlerinde Adana'ya getirilen Tanrıverdi, KOM Şube Müdürlüğü'nde susma hakkını kullandı. Tanrıverdi, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen Alp Değer Tanrıverdi, gazetecilere, "Evimde ele geçirilen evraklar, baktığım davaların evrakları. Ben savcıların avukatıyım. Onların bende çıkması kadar normal bir durum olamaz"diye konuştu.

Eli kelepçeli olan Tanrıverdi, adliyeye götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana MİT Tır'ları Sanıkları Eski Savcıların Avukatı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement