Adana Müdürün Bıçaklanmasına Sendika Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Adana Müdürün Bıçaklanmasına Sendika Tepkisi

Müdürün bıçaklanmasına sendika tepkisiADANA'da Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Adana Şubesi, müdür yardımcısının öğrencisi tarafından bıçaklanmasına tepki gösterip, bu saldırın son olmasını istedi.

05.06.2017 15:59

Müdürün bıçaklanmasına sendika tepkisi

ADANA'da Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Adana Şubesi, müdür yardımcısının öğrencisi tarafından bıçaklanmasına tepki gösterip, bu saldırın son olmasını istedi.

Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Müdafa-i Fahrettin Paşa İmam Hatip Lisesi'nde 2 Haziran'da 17 yaşındaki öğrencisi M.A. 80 gün olan devamsızlığını silmediği için müdür yardımcısı İhsan Ağca'yı bıçakladı. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen müdür yardımcısı yoğun bakıma alındı. Müdür yardımcısının hayati tehlikesi devam ederken saldırgan öğrenci ise ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Eğitim Bir-Sen bağlı öğretmenler, okul önünde toplanarak olaya tepki gösterdi. Sendika adına basın açıklamasını okuyan Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, öğretmenlere uygulanan şiddetin son bulmasını istedi. Sezer, "Öğretmenimiz, devamsızlık silmedi diye öğrencisi tarafından 4 yerinden bıçaklandı. Bu olay ne ilk ne son olacak, bu şiddetin bir an önce son bulmasını istiyoruz" dedi.

Adana Müdürün Bıçaklanmasına Sendika Tepkisi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Müdürün Bıçaklanmasına Sendika Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement