Adana "Nimet Abla"nın Pabucunu Dama Attı - Son Dakika
Güncel

Adana "Nimet Abla"nın Pabucunu Dama Attı

Adana "Nimet Abla"nın Pabucunu Dama Attı

Adana Milli Piyango Şans Oyunları Bayileri Odası Başkanı, Adana'ya son 3 yılda art arda büyük ikramiyenin çıktığını söyledi.

01.01.2013 13:01  Güncelleme: 13:05

Adana Milli Piyango Şans Oyunları Bayileri Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Adana'ya son 3 yılda art arda büyük ikramiyenin çıktığını belirterek, "Artık Adana Nimet Abla'nın pabucunu dama attı" dedi.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin bu yıl yeniden Adana'da satılan bir bilete isabet etmesi piyango bayilerini sevindirdi.

Karakuş, 31 Aralık 2012 yılbaşı özel çekilişinde 45 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği "6718374" numaralı çeyrek biletlerden birisinin Adana'da satılmış olmasının kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.

Talihlinin ve talihliye bilet satan bayiinin henüz belli olmadığını vurgulayan Karakuş, "Talihli ortaya çıkmadığı için herkes birbirinden kuşkulanıyor. Bileti satan bayi de yarın sistem açıldıktan sonra belirlenecek" diye konuştu.

Karakuş, son 3 yıldır art arda 3. kez büyük ikramiyenin Adana'ya çıktığına dikkat çekerek şunları kaydetti:

BÜYÜK İKRAMİYE 3 YILDIR ADANA'YA ÇIKIYOR

"Son 10 yılda Adana'ya 4. kez büyük ikramiye çıktı. Son 3 yıldır da her çekilişte büyük ikramiye çıkıyor. Bu nedenle artık vatandaşlar Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Mersin'den bilet almak içini Adana'ya geliyor. Adana artık, büyük ikramiyelerin çıktığı biletleri satışıyla ünlü İstanbul'daki Nimet Abla'nın pabucunu dama attı. Bu nedenle bu yıl Adana'da 18 milyon bilet satıldı."

Bilet satış gelirlerinin yüksek olmasının herkese faydası olduğunu anlatan Karakuş, son 3 yıldır büyük ikramiyenin Adana'ya çıktığı içinde sevinçli olduklarını Adana'nın artık favori kent olduğunu söyledi.

Uzun yılladın Milli Piyango Bayiliği yapan Fethi Uçar, Adana'ya büyük ikramiyenin çıkmasıyla birlikte bilet satışlarında da artış olduğunu kendisinin de 10 bin bilet sattığını söyledi.

Vatandaşlar ise büyük ikramiyenin Adana'ya çıkmasının ardından Milli Piyango Bayilerine giderek yeniden bilet almaya başladığı görüldü. Talihliyi merak eden vatandaşlar, "Büyük ikramiyenin Adana'ya çıkması herkesi için hayırlıdır. Biz de buradan bilet almıştık ama bize çıkmadı. Kime çıktığını bilmiyoruz" dediler.

ADANA'YA 7. KEZ BÜYÜK İKRAMİYE ÇIKTI

Adana'da satılan biletlere daha önce 6 kez büyük ikramiye isabet etti. Son üç yıldır da büyük ikramiye Adana'da satılan biletlere çıkıyor.

Yılbaşı özel çekilişinde 1992 yılında 33 bin TL'lik büyük ikramiyeyi, Antalya, İzmir ve Burdur ile Adana paylaşmıştı. Yaklaşık 3 yıl sonra yapılan çekilişte ise 80 bin TL'lik ikramiyeyi iki Ankaralının yanı sıra İzmir ve Adana'dan birer talihli kazanmıştı.

1998 yılındaki özel çekilişte Adanalı bir talihli İstanbul ve Trabzonlu talihlilerle birlikte 600 bin TL'ye ortak olmuş, 2006 yılında, 8 yıl aradan sonra 20 milyon TL'nin 4 ortağından birisi Adana'dan çıkmıştı.

2010'da Adana'dan bir talihli, 35 milyonluk ikramiyeyi İstanbul'daki üç talihliyle paylaşmıştı.

31 Aralık 2011 yılbaşı özel çekilişinde 40 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği

çeyrek biletlerden birisi de yine Adana'da satılmıştı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana 'Nimet Abla'nın Pabucunu Dama Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement