Adana - Polisten Aynı Mekana 2 Günde 3 Kumar Baskını - Son Dakika
Güncel

Adana - Polisten Aynı Mekana 2 Günde 3 Kumar Baskını

Adana - Polisten Aynı Mekana 2 Günde 3 Kumar Baskını

Polisten aynı mekana 2 günde 3 kumar baskınıADANA'da önceki gün tombala oynatıldığı için mühürlenen mekanda, mühür kırılıp farklı bir isim altında yeniden kumar oynatıldığını belirlendi.

19.11.2016 04:57

Polisten aynı mekana 2 günde 3 kumar baskını

ADANA'da önceki gün tombala oynatıldığı için mühürlenen mekanda, mühür kırılıp farklı bir isim altında yeniden kumar oynatıldığını belirlendi. Polisin bugün yaptığı baskında mekanda suç üstü kumar oynatırken yakalanan 9 kişi gözaltına alındı. Kumar oynayan 150 kişiyi ise 204'er lira idari para cezası kesildi.

Merkez Seyhan İlçesi Kuruköprü Mahallesi Çakmak Caddesi üzerindeki bir iş merkezinde yasadışı kumar oynatılan ve şans oyunları tabelası asılı olan holdinge ait bina, 90 gün önce kapatılmıştı. Cezası biten mekanda kumar oynatıldığı bilgisini alan polis, önceki akşam operasyon düzenledi. Kumar oynatılan mekan Seyhan Kaymakamlığı tarafından mühürlendi. Kumarbazların 2 saat sonra mührü kırarak yeniden tombala oynandığını belirleyen polis, aynı akşam ikinci kez baskın yaptı. Mekan tekrar mühürlenirken, her iki baskında toplam 261 kişiye kumar oynamaktan Kabahatler Kanunu uyarınca 204'er lira idari para cezası kesildi, 11 kişi de 'Kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak' suçundan gözaltına alındı.

FARKLI BİR İSİMLE YENİ TABELA ASILDI

Polis baskının üzerinden daha bir gün geçmeden mekana yeni bir tabela asan şüpheliler mührü kırıp yeniden tombala oynatmaya başladı. Mekanda kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, dün akşam bir baskın daha düzenledi. Zanlılar, tombala oynattıkları sırada suç üstü yakalandı. Yapılan aramalarda tombala kağıtları, tombala makinesi, pullar, tombala topları, projeksiyon cihazı ve çeşitli envanterlere el konuldu. Kumarhanenin çay ocağında ise kullanıma hazır bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Tombala oynayan 150 kişiye, Kabahatler Kanunu uyarınca 204'er lira idari para cezası kesilirken, 9 kişi ise 'Kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak', 'Mühür fekki', '1072 sayılı kanuna muhalefet' ve 'Uyuşturucu madde bulundurmak' suçlarından gözaltına alındı. Baskın sonrası bina, 2 gün içinde 3'üncü kez mühürlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Polisten Aynı Mekana 2 Günde 3 Kumar Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement