Adana Tabancalı Market Soygunu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana Tabancalı Market Soygunu

21.06.2017 01:13

Adana tabancalı market soygunuADANA'da maskeli bir kişi, girdiği markette görevlileri tabancayla tehdit edip 490 lira gasp ederek kaçtı.

Adana tabancalı market soygunu

ADANA'da maskeli bir kişi, girdiği markette görevlileri tabancayla tehdit edip 490 lira gasp ederek kaçtı.

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Obalar Caddesi'nde meydana geldi. Maskeli bir kişi, girdiği bir marketler zincirinin şubesinde tabancasını kasiyere doğrultup "Kimse zarar görmesin. Sizinle işim yok. Ben paraları almaya geldim" diyerek, para istedi. Kasadaki 490 lirayı alan şüpheli, marketten çıkıp koşarak uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, marketin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alıp, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Tabancalı Market Soygunu - Son Dakika


Advertisement