Adana, Turizm Haftası Etkinliklerinde Tanıtılacak - Son Dakika
Güncel

Adana, Turizm Haftası Etkinliklerinde Tanıtılacak

Adana, Turizm Haftası Etkinliklerinde Tanıtılacak

Tüm yurtta kutlanan "Turizm Haftası" çerçevesinde Adana'da düzenlenecek etkinliğe Kültür ve Turizm Bakanı Çelik de katılacak.

18.04.2013 12:32  Güncelleme: 12:38

Tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanan "Turizm Haftası" çerçevesinde Adana'da düzenlenecek etkinliğe Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de katılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Adana'da Turizm Haftası çerçevesinde kutlamaların yapılacağı bildirdi. Doğal, kültürel ve tarihi değerleriyle turistik faaliyetlere ev sahipliği yapabilecek yeterli kapasiteye sahip Adana'nın turizm potansiyeline dikkat çekilecek olan etkinliklerle ilin turizm olanakların tanıtılacağı ifade edildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in başlatacağı kutlama programına TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TYD Başkanı Turgut Gür, ÇUKTOB Başkanı ve TUROFED Yönetim Kurulu üyesi Tayyar Zaimoğlu, TUROB Genel Müdürü Şükran Özdemir, Antalya Rehberler Odası Başkan Yardımcısı Hayati Korucu ile çok sayıda davetlinin katılacağı belirtildi. 20 Nisan tarihinde Sabancı Kültür Merkezi'nde açılışının yapılacağı etkinlikte, halk danslarının, su ve hava sporları gösterilerinin ile yöresel yemek yarışmasının ve Türk Halk Müziği konserinin de yer alacağı bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana, Turizm Haftası Etkinliklerinde Tanıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement