Adıyaman Dağda Mahsur Kaldı, Umke Ekibi Kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Adıyaman Dağda Mahsur Kaldı, Umke Ekibi Kurtardı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Adıyaman Dağda Mahsur Kaldı, Umke Ekibi Kurtardı

Dağda mahsur kaldı, UMKE ekibi kurtardı Adıyaman'da, odun toplamak için çıktığı dağlık arazide mahsur kalan 36 yaşındaki Hasan Yiğit, UMKE ekipleri tarafından kurtarıldı.

Dağda mahsur kaldı, UMKE ekibi kurtardı

Adıyaman'da, odun toplamak için çıktığı dağlık arazide mahsur kalan 36 yaşındaki Hasan Yiğit, UMKE ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, öğleden sonra Besni'nin Çakallı Köyü'nde meydana geldi. Odun toplamak için evden çıkan Hasan Yiğit, arazide rahatsızlandı. Göğsünde sıkışma hissedip, dağlık ve sarp araziden inemeyen Yiğit, telefonla aradığı sağlık ekiplerinden yardım istedi. Çağrı üzerine bölgeye giden Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri, 2 kilometre yürüyerek ulaştığı Yiğit'i sedye ile aşağı indirdi ve ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderdi. Acil serviste tedavisine başlanan Yiğit'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kaynak: DHA