Adliyeye Giderken Polis Aracında İtiraf Etti - Son Dakika
Güncel

Adliyeye Giderken Polis Aracında İtiraf Etti

Adliyeye Giderken Polis Aracında İtiraf Etti

) FATİH'te bir yaşlı kadının öldürülmesi 3'nünde yaralanmasıyla sonuçlanan gasp amaçlı saldırılarla ilgili gözaltına alınan Murat N.'nin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

04.03.2013 16:26

) FATİH'te bir yaşlı kadının öldürülmesi 3'nünde yaralanmasıyla sonuçlanan gasp amaçlı saldırılarla ilgili gözaltına alınan Murat N.'nin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan poliste verdiği ifadesinde "Hatırlamıyorum." diyen Murat N.'nin, adliyeye götürüldüğü polis arabasında suçunu itiraf ettiği, bu itirafın polis tarafından tutanakla belgelendiği belirtildi. Zanlının 2000 yılında yabancı uyruklu bir kadınla anlaşmalı evlilik yaptığı da ortaya çıktı.

Cinayet Büro Amirliğinin yaklaşık 80 güvenlik kamerasını incelemesinin ardından ortaya çıkan Murat N.'nin görüntülerinde şüpheli yolda yürürken görülüyor. Şüpheli önce yolda yürüyen bir kadını takibe alıyor, bu kadının hurdacıyla konuşmaya başlaması üzerine yürüyerek uzaklaşıyor. Daha sonra Maritsa Küçük'ün evinin bulunduğu sokağın başına geldiği görülen Murat N.'nin daha sonra hızla uzaklaşırken kameralara yakalanıyor. Başındaki şapkayı çıkardığı görülen Murat N.'nin daha sonra kalabalığın arasına karışarak uzaklaştığı görülüyor. Cinayetin de bu iki görüntü arasında işlendiği üzerinde duruluyor.

Polis, Murat N.'nin Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifadesinde olayları hatırlamadığını söyleyerek suçlamaları kabul etmediğini söylediği öğrenildi. Adliyeye çıkarılırken sorulara da "Hatırlamıyorum." diye cevaplayan Murat N.'nin polis aracının içinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Polis aracına bindiğinde ağlamaya başlayan Murat N.'nin Maritsa Küçük'ü öldürdüğünü evde aldığı altınları da Beyazıt'ta bulunan bir kuyumcuya sattığını söylediği öğrenildi. Bu ifade üzerine Adliyeye giderken yol kenarında duran polis ekibinin durumu bir tutanakla tespit ettiği durumdan olayın savcısını haberdar ettikleri öğrenildi. Murat N.'nin savcılık tarafından bu itirafı ile ilgili sorgulanacağı öğrenildi.

Öte yandan Murat N.'nin 2000 yılında Romen uyruklu bir kadınla anlaşmalı bir evlilik yaptığı öğrenildi. Polis tüm çabalara rağmen Murat N.'nin eşine henüz ulaşamadı. - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adliyeye Giderken Polis Aracında İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement