Adnan Demirci Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Adnan Demirci Seçim Sonuçları

Adnan Demirci Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Mamak belediye başkan adayı olan Adnan Demirci isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Mamak belediye başkan adayı olan Adnan Demirci isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Ankara Mamak ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Adnan Demirci isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Ankara Mamak adayı Adnan Demirci kimdir? CHP Ankara Mamak adayı Adnan Demirci yüzde kaç oy aldı?

Adnan Demirci Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Ankara Mamak belediye başkan adayı olarak gösterilen Adnan Demirci Mamak ilçesinde % 47,24 oranında oy almıştır. Mamak ilçesinde % 47,24 oranında oy olan Adnan Demirci adlı CHP adayı toplamda 176.035 adet oy sayısına ulaştı.

Adnan Demirci Kimdir?

Adnan Demirci Seçim Sonuçları

1965 yılında Kangal'da doğdu. Hacettepe U¨niversitesi Sosyoloji Bo¨lu¨mu¨nu¨ mezunu olan Adnan Demirci, 1992-2014 yılları arasında C¸evre ve S¸ehircilik Bakanlıgˆında Egˆitim Uzmanı olarak c¸alıs¸tı. 'Belediye I·mar, Afet ve Kıyı Egˆitimleri' projesini on iki yıl su¨resince hazırlayan ve yo¨neten Demirci, 1990-1995 yılları arasında CHP I·lc¸e Genc¸lik Kolları Bas¸kanlığı, 2013-2018 yılları arasında ise I·lc¸e bas¸kanlıgˆı go¨revlerini yu¨ru¨ttu¨.
Adnan Demirci, evli iki c¸ocuk babası.

Ankara Mamak ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Adnan Demirci Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement