Afganistan'da Patlama: 3 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Afganistan'da Patlama: 3 Ölü, 6 Yaralı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Kabil'de Savunma Bakanlığı'na bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi öldü 6 kişi yaralandı.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de Savunma Bakanlığı'nın giriş kapısında bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında en az 3 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kabil'in Şeşderek bölgesinde bulunan Savunma Bakanlığı'nın giriş kapılarından birinin hedef alındığı saldırının ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Saldırının sorumluluğunu Taliban üstlendi.

Savunma Bakanlığı yetkilileri, olayın bomba yüklü araçla düzenlenen bir intihar saldırısı olduğunu açıkladı.

Savunma Bakanlığı, Uluslararası Güvenlik ve Destek Gücü ISAF'ın genel merkezine de çok yakın, ABD Büyükelçiliği'ne de bir buçuk kilometre uzaklıkta bulunuyor. Patlamanın ardından bölge güvenlik çemberine alındı.

ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel Kabil'de bulunuyor.

Muhabir: Mustafa Bağ

Yayıncı: Tolga Özgenç - KABİL

Kaynak: AA